McShort Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 rád bych se zeptal na způsob demontáže stropního světla (obyč světlo s jednou sufidkou) chci přidat ještě jedno světlo do zadu, ale když jsem zkoušel na vrakáči rozdělat vnitří světlo, vyklopil jsem sklo, povolil dva šrouby, odaretoval dva body na pravé a levé straně v prosotru u žárovky stejně nešlo světlo ven, je nutné ho "vytrhnout" i s kovovým rámečkem ( u feldy stačilo jen vyklapnout aretační pružinu a vše jde ven v pohodě) ? případně je nějáký šetrný způsob jak neomačkat čalounění šroubovákem a pod při vytahování? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Když ytrhneš i ten kovový rámeček, zničíš ho, a budeš muset kupovat nový. Jestli si to dobře pamatuji, tak to světlo tam drží na čtyřech jazýčcích, ne na dvou. Na demontáž stačí plastová platební karta, práce na dvě minuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McShort Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 já ho právě na vrákaánči vytáhl i s tím kovovým protože jsem s tím nemohl hnout (ty dvě schované packy pod krytem pod vypínačem k nim nebyl přístup přes vypínač)... snad to půjde díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
energizer69 Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Máte někdo zkušenost s ledkama v osvětlení ? sulfitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maka 123 Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Mám ve stropní lampičce i v kufru, svítí to hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.