Radix5 Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Po zimě jsem nasadil lite kola pred zimou jsem snima jezdil za 5,3 - 5,6, ale jak jsem prezul dve nove gumy za sjete tak se mne zvysila spotreba o 1,5 litru. Je to možné, že by to bylo gumama?o tak moc? díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 A co takhle uvést výrobce, typ a rozměry pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radix5 Vloženo 3. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 (editace) Jojo jasne hned napisu... hankoky 225/45 R 17 Editováno: 3. Duben 2015, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 A předtím jsi tam měl ty stejné?PS: necituj předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radix5 Vloženo 3. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 (editace) Měl jsem Goodyear pneu. Editováno: 3. Duben 2015, autor: Radix5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 nemáš je podhušťěné ? To by odpovidalo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) To jsi mě pobavil. Takto abnormální zvýšení spotřeby není možné i kdyby dal z 19tek 15ky. Spíš náhoda spojená s jinou závadou, nebo subjektivní pocit Nebo mezikus mezi volantem a sedačkou ... Editováno: 4. Duben 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.