Pavska Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Mám dotaz zkoušel jsem jak chladí klima dal jsem na vše na max chlazení a v měřených hodnotách středový otvor G191 hlasí 12°C ( když dám teploměr do výdechu tak ukazuje 8,5°C) ; a výparník 17°C je mi divné proč hlásí víc než střed. otvor když vyparník je hned za ventilátorem. Když dám foukání na nohy tak se dostanu na nejakých 8,4°C na vagu . Auto jsem nechal do rána stát v garáži a hned rano jsem dal měřené hodnoty a všude byl rozdíl v 1°C . Je možné že to čidlo na výparníku postupem chlazení ukazuje nesmysli ?Ještě jeden dotaz : našel jsem toto čidlo k čemu slouží ?http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/superb/elektrosoucasti/cidla-snimace/10672-snimac-teploty-pro-klimatizaci-s-elektronickou-regulaci.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.