Přejít na obsah

Náhodné vypadávanie plynu - pedál nereaguje, potreba stlačiť spojku alebo tempomat

mirec-ke

Doporučené příspěvky

Ahojte, už dlhšie mám problém s náhodnou stratou výkonu.  Auto pekne ťahá a zrazu vypadne výkon. Otáčky pomaly klesajú - je to podobný stav akokeby som pustil plynový pedál. 

Následne motor absolútne nereaguje na stlačenie plynového pedála. Pomôže len stlačenie a následne pustenie spojky alebo obyčajné zapnutie tempomatu. Notor hneď žačne ťahať. Chyba je veľmi sporadická - cca 3 x mesačne. VAG absolútne nič nehlásil, chybové kontrolky žiadne. Takže vôbec neviem čo by to mohlo byť.

Máte niekto podobnú skúsenosť? 

Motor mam 1,9TDi, 2008 predFL, čip (ale už dlho), DPF mám vybratý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 rok později...

Poškozené dráty hlavního kabelového svazku, co vede v husím krku. Je třeba vyndat vzduchový filtr, sundat filtrbox , rozdělat husí krk v místě u startéru a tam najdeš něco takového: BEFORE.jpg

Já to vyřešil nakrimpováním kabelových spojek, pár drátků bylo třeba nastavit (oprava za pár korun). Také to jde vyřešit novým svazkem, ale to mi přijde těžce neekonomické.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...