sideA Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Ahoj, prosim o radu. Kamaradovou o2fl/2011, 1,2tsi 77kW, nejde nastartovat, starter toci, baterie ok. Diagnostika vyhodila chyby v motoru: 10964 - ROD - Neznámý chybový kód - Kontrolka závad ZAP; 10976 - ROD - Neznámý chybový kód - Kontrolka závad ZAP; a jedna chyba z CAn Gateway 00469 - datovy BUS displej provoz po jednom vodici, 011 - preruseni - Sporadická. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 16. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Preskoceny rozvod, ventily s pistama si dali polibek, motor KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 16. Únor 2021 Sdílet Vloženo 16. Únor 2021 Ahoj, Octavia 2 Combi 1.2 TSI 77kw rok 2011. Rozvody dva roky staré. Přijel sem s ní ráno kdy vše fungovalo jak mělo a když jsem chtěl jet večer do práce tak už nenastartovala. Jediné co hlásí je nízká hladina chladící kapaliny kterou jsem dolil a hlásí to dál. Jinak nic diagnostika neukazuje. V poslední době při mrazech -20 stupňů mi to párkrát v týdnu hlásilo nízký tlak oleje ale vždy jen na 4 sekundy a pak bylo vše jak má. To měl řešit mechanik tento týden ale už to nestihl protože auto nechce startovat. Benzín to dává ale prostě nenaskočí motor. Baterie je v pořádku a diagnostika žádnou chybu nevyčetla. Nemáte s tímto zkušenost? Díky moc všem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavka1 Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března Ahoj povedlo se ti to vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března Dotyčný tady 2 roky nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.