Amimous Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Zdravím, koupil jsem si octávku II v combi, ale nemohu ani za boha chytnou žádnou stanici. jen sem tam chytnu na pár minut nějaký Č-Rozhlas, ale to je tak vše. Myslel jsem, že vyzkouším koupit novou anténu, respektive jen prut s tím, že se dá vyšroubovat. Problém je, že se sice vyšroubovat dá, ale jen abych ji mohl sklopit, takže nevím co kam ted. Mám tam tuto anténu http://www.autokom-audio.cz/soubory/produkty/ant.Octavia.jpg Neví tu někdo prosím, jak bych mohl vyhodit celou anténu? Nevim kde v zadu oddělat ten tapecírunk. Děkuji Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 prut vysroubuj nadoraz a pak s nim trhni a pujde ven,jinak antenu odsroubujes pod stropnici,shod ten plastovy kryt co je na strabe kufru a pak uz se tam dostanes trosku odchlipni stropnici,klic 22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 5. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 (editace) tak jsem zkoušel oddělat anténu a nevim, nevim teda. vyšrouboval jsem to na doraz, zkoušel trhnout, ale spíš to vypadalo, že udělám diru do střechy . Leda že by zrovna ta moje anténa nebyla vyměnovací, ale musí se vyměnit komplet.. když ji vyšroubuji na max, tak ji mohu jen sklopit. viz obrázek http://www.automaxhk.cz/picts/thumb-fullsize/antena-stresni-sklopna-skoda-5424-1.jpg btw. není někde nějaký návod jak oddělat ten plast na kufru? Hledal jsem na internetu a bezúspěšně. Zkoušel jsem tam nacpat prsty, ale mám strach, abych něco neulomil, když nevim kam šáhnout a případně to odepnout. Díky Editováno: 5. Srpen 2015, autor: Amimous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Take jsem se s tim trapil ,skubal jsem,tahal jsem ,nic. Druhy den obdobne ale nakonec to slo. Na druhem aute jsem to zkusil a vyskocilo to skoro samo.Kdyz dolslo na vymenu uz to zase neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Urcite to pujde. Ja s nim teda netrham, ale jen taham. To uz ale asi rozdil neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 6. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 tak se mi to teda povedlo a prut je venku .. Ted přemýšlím, jestli koupit jiný prut, nebo tady tu potvoru hodit do někam a dát si tam třeba ploutev. stejně se dívám, že ta guma okolo základny pod prutem je nějaká popraskaná, takže na 100 péro bude i tak zakopaný pes někde jinde a nejen v prutu. každopádně díky za vyřešení problému (y) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.