Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

koupil jsem si octávku II v combi, ale nemohu ani za boha chytnou žádnou stanici. jen sem tam chytnu na pár minut nějaký Č-Rozhlas, ale to je tak vše. Myslel jsem, že vyzkouším koupit novou anténu, respektive jen prut s tím, že se dá vyšroubovat. Problém je, že se sice vyšroubovat dá, ale jen abych ji mohl sklopit, takže nevím co kam ted. Mám tam tuto anténu http://www.autokom-audio.cz/soubory/produkty/ant.Octavia.jpg

Neví tu někdo prosím, jak bych mohl vyhodit celou anténu? Nevim kde v zadu oddělat ten tapecírunk.

Děkuji Michal :)

prut vysroubuj nadoraz a pak s nim trhni a pujde ven,jinak antenu odsroubujes pod stropnici,shod ten plastovy kryt co je na strabe kufru a pak uz se tam dostanes trosku odchlipni stropnici,klic 22

• 3 měsíce později...
  • Autor

tak jsem zkoušel oddělat anténu a nevim, nevim teda. vyšrouboval jsem to na doraz, zkoušel trhnout, ale spíš to vypadalo, že udělám diru do střechy :kol-72: . Leda že by zrovna ta moje anténa nebyla vyměnovací, ale musí se vyměnit komplet.. když ji vyšroubuji na max, tak ji mohu jen sklopit. viz obrázek http://www.automaxhk.cz/picts/thumb-fullsize/antena-stresni-sklopna-skoda-5424-1.jpg

btw. není někde nějaký návod jak oddělat ten plast na kufru? Hledal jsem na internetu a bezúspěšně. Zkoušel jsem tam nacpat prsty, ale mám strach, abych něco neulomil, když nevim kam šáhnout a případně to odepnout. Díky

Upraveno od Amimous

Take jsem se s tim trapil ,skubal jsem,tahal jsem ,nic. Druhy den obdobne ale nakonec to slo.

Na druhem aute jsem to zkusil a vyskocilo to skoro samo.Kdyz dolslo na vymenu uz to zase neslo :D

Urcite to pujde. Ja s nim teda netrham, ale jen taham. To uz ale asi rozdil neni. :kol-28:

• Autor

tak se mi to teda povedlo a prut je venku :D .. Ted přemýšlím, jestli koupit jiný prut, nebo tady tu potvoru hodit do někam a dát si tam třeba ploutev. stejně se dívám, že ta guma okolo základny pod prutem je nějaká popraskaná, takže na 100 péro bude i tak zakopaný pes někde jinde a nejen v prutu. každopádně díky za vyřešení problému (y) :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.