Amimous Vloženo 18. Duben 2015 Vloženo 18. Duben 2015 Zdravím, koupil jsem si octávku II v combi, ale nemohu ani za boha chytnou žádnou stanici. jen sem tam chytnu na pár minut nějaký Č-Rozhlas, ale to je tak vše. Myslel jsem, že vyzkouším koupit novou anténu, respektive jen prut s tím, že se dá vyšroubovat. Problém je, že se sice vyšroubovat dá, ale jen abych ji mohl sklopit, takže nevím co kam ted. Mám tam tuto anténu http://www.autokom-audio.cz/soubory/produkty/ant.Octavia.jpg Neví tu někdo prosím, jak bych mohl vyhodit celou anténu? Nevim kde v zadu oddělat ten tapecírunk. Děkuji Michal Citovat
foxdivemaster Vloženo 18. Duben 2015 Vloženo 18. Duben 2015 prut vysroubuj nadoraz a pak s nim trhni a pujde ven,jinak antenu odsroubujes pod stropnici,shod ten plastovy kryt co je na strabe kufru a pak uz se tam dostanes trosku odchlipni stropnici,klic 22 Citovat
Amimous Vloženo 5. Srpen 2015 Autor Vloženo 5. Srpen 2015 (editace) tak jsem zkoušel oddělat anténu a nevim, nevim teda. vyšrouboval jsem to na doraz, zkoušel trhnout, ale spíš to vypadalo, že udělám diru do střechy . Leda že by zrovna ta moje anténa nebyla vyměnovací, ale musí se vyměnit komplet.. když ji vyšroubuji na max, tak ji mohu jen sklopit. viz obrázek http://www.automaxhk.cz/picts/thumb-fullsize/antena-stresni-sklopna-skoda-5424-1.jpg btw. není někde nějaký návod jak oddělat ten plast na kufru? Hledal jsem na internetu a bezúspěšně. Zkoušel jsem tam nacpat prsty, ale mám strach, abych něco neulomil, když nevim kam šáhnout a případně to odepnout. Díky Editováno: 5. Srpen 2015, autor: Amimous Citovat
maros Vloženo 6. Srpen 2015 Vloženo 6. Srpen 2015 Take jsem se s tim trapil ,skubal jsem,tahal jsem ,nic. Druhy den obdobne ale nakonec to slo. Na druhem aute jsem to zkusil a vyskocilo to skoro samo.Kdyz dolslo na vymenu uz to zase neslo Citovat
LucasCZE Vloženo 6. Srpen 2015 Vloženo 6. Srpen 2015 Urcite to pujde. Ja s nim teda netrham, ale jen taham. To uz ale asi rozdil neni. Citovat
Amimous Vloženo 6. Srpen 2015 Autor Vloženo 6. Srpen 2015 tak se mi to teda povedlo a prut je venku .. Ted přemýšlím, jestli koupit jiný prut, nebo tady tu potvoru hodit do někam a dát si tam třeba ploutev. stejně se dívám, že ta guma okolo základny pod prutem je nějaká popraskaná, takže na 100 péro bude i tak zakopaný pes někde jinde a nejen v prutu. každopádně díky za vyřešení problému (y) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.