ASPIRE Vloženo 18. Listopad 2015 Vloženo 18. Listopad 2015 No tak pokud mas pojistku tak jak toho bude vic tak to vyresit i takhle ze to pak necha udelat najednou opravu. Jinak ta tva posledni veta me dost pobavila :D Došlo k chyběDosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den jsem se dnes nejak rozjel asi budu muset jit pres tapatalk tam to nehrozi 1 Citovat
filippatrik Vloženo 18. Listopad 2015 Autor Vloženo 18. Listopad 2015 Víš jak vždycky říkáš, že musíš šetřit . Tak Michale musíš si ty libí se šetřit Citovat
ASPIRE Vloženo 18. Listopad 2015 Vloženo 18. Listopad 2015 jsem to ted daval pres tapatalk a tu se to nezobrazi Citovat
filippatrik Vloženo 18. Listopad 2015 Autor Vloženo 18. Listopad 2015 ¨Jo tak ty podvádíš ? :D Citovat
ASPIRE Vloženo 18. Listopad 2015 Vloženo 18. Listopad 2015 No nepodvadim bo pres PC se to nechce zobrazit Citovat
filippatrik Vloženo 20. Prosinec 2015 Autor Vloženo 20. Prosinec 2015 20.12 trocha očisty před svatkama 2 Citovat
Malta Vloženo 20. Prosinec 2015 Vloženo 20. Prosinec 2015 kura chlapi, to se vám to tam umývají auta, když máte pěkně, tady je furt hnusně, mlha, inverze, prší, nebo je aspoň zataženo a do toho kolchozáci sváží cukrovku, takže nějaká očista ... a tak by byla potřeba Citovat
filippatrik Vloženo 20. Prosinec 2015 Autor Vloženo 20. Prosinec 2015 Tady dneška vylezli slunko též po dlouhé době tak sem neváhal a pustil se do toho PAC stasnw a veselé travin v práci takže by už nebylo kdy Citovat
Malta Vloženo 20. Prosinec 2015 Vloženo 20. Prosinec 2015 tak u nás ani omylem, hraje na schovávanou zítra jedu pro mladého do Plzně, tak se tam budu muset stavit v Tank-Ono, mají tam myčku za 49,- , tak aspoň tak, abych pak o svátcích nedělal ostudu, ikdyž Fábule je na tom ještě hůř a budeme se muset po návštěvách přesouvat oběma autama, bo nas mnogo ... tak nevím kdo umyje jí Citovat
ASPIRE Vloženo 20. Prosinec 2015 Vloženo 20. Prosinec 2015 Neni nad to domaci umyti Pekne to mas . Jsem si taky po dnesnim vyletu zajel oplachnout bo to pocasi to k tomu dnes uplne vybizelo Citovat
Malta Vloženo 20. Prosinec 2015 Vloženo 20. Prosinec 2015 tady je náš špindíra, byl jsem princovi nachystat trůn do auta (nový od Ježíška) , tak jsem tu špínu zvěčnil i z venku 1 Citovat
filippatrik Vloženo 20. Prosinec 2015 Autor Vloženo 20. Prosinec 2015 Tak nějak vypadalo to moje a už se k tomu zas chýlím bo sem jel do Horní suché, ještě tam dneska jednou pojedu a to víš pár mokrých míst na cestě a už se to tvaruje Citovat
filippatrik Vloženo 31. leden 2016 Autor Vloženo 31. leden 2016 A je to tady dneška máme narozeniny 30 tis km. a menší výlet na Žermanice viz. Foto + návštěva kauflandu kde jsem zaparkovat vedle bratra. Snad km budou stoupat stále bezproblemově 4 Citovat
Malta Vloženo 31. leden 2016 Vloženo 31. leden 2016 čučím že na Ž.nádrži je těžký podstav vody Citovat
ASPIRE Vloženo 31. leden 2016 Vloženo 31. leden 2016 Tam to jeste jde ale kousek od tama je prehrada Olesna a ta je skoro na suchu Ale ty prehrady vsechny tady maji problem s vodou. Citovat
Malta Vloženo 31. leden 2016 Vloženo 31. leden 2016 no to jsem viděl tuším v pátek v telce, že hutě už musí brát vodu z Ostravice, bo v nějaké přehradě (možná zrovna ta Olešná), je to úplně na dně Citovat
filippatrik Vloženo 31. leden 2016 Autor Vloženo 31. leden 2016 Olešná je sucha to je pravda. Byl sem tam před 14 dny na procházce tak sem tam něco nafotil jestli si vzpomenu jak budu doma tak to upnu. Citovat
filippatrik Vloženo 31. leden 2016 Autor Vloženo 31. leden 2016 Tak nový příběh. Kde se vzala tam se vzala kolem těsnění zadního okna vykoukava rezavý hnus. Je to na zadních strana od řidiče. Dokonce pod tou černou okrasnou lištou je v určitých úhlech viset mastný flek a rezavou tečku. Takže sem nabehl do autodruzstva s příběhem staredeho rezaveho humusu, kde na to cuceli a kroužili hlavou od čeho to může být. V závěru se to vyřešilo tím že jsem objednány na čtvrtek 6.00 hodin, kde jim to tam odstavim. A budu čekat na zavolání. Poresim to svou zárukou která je plátna ještě rok. Tak uvidíme co vyjde na jevo až to rozeberu, o dalším infu dam zprávu. Citovat
ASPIRE Vloženo 31. leden 2016 Vloženo 31. leden 2016 Hm zajimave ale vubec si nedovedu predstavit v kterych mistech to je abych si to mohl zkontrolovat. Citovat
filippatrik Vloženo 31. leden 2016 Autor Vloženo 31. leden 2016 Je to přesně nad klikou u okna. Na vodorovná spara to je už těsně nad klikou. Citovat
filippatrik Vloženo 3. Únor 2016 Autor Vloženo 3. Únor 2016 (editace) Z Bílé do Frýdku-Mistku po lyzovacce, možná by to ještě šlo, ale byl sen nucen předjet kamion se dřevem bo mi zasiral okna. Jinak sem jel všude maximální dovolenou rychlosti. je to samozřejmě více z kopce než na bílou tam sem měl 6.1 l/100km tak sem tomu nevěnoval pozornost Editováno: 3. Únor 2016, autor: filippatrik 1 Citovat
filippatrik Vloženo 4. Únor 2016 Autor Vloženo 4. Únor 2016 Tak v 6.00hod. auto předáno autodružstvu tak uvidíme co se bude dít. Prý to rozeberou vyfotí pošlou do Škodovky, aby napsali řešení a bud budou volat co s tím nebo když to bude nějaká prkotina tak mi zavolaj , že je to hotové. Tak uvidíme. Citovat
filippatrik Vloženo 4. Únor 2016 Autor Vloženo 4. Únor 2016 Tak proběhl moméntálně telefon, že našli v liště okrasné tečku asi od kamínku, kde se oprskl lak a jelikož je plechová zevnitř se jaksi taksi začala tvořit použe na té listě rez. Viz ilustrační foto. Nechal jsem to poléčit uvidíme lišta prý jinak stojí 260kč , takže kdykoliv si ji mužu vyměnit sám. Dveřím teda nic není pouze ta lišta. Foto: červený puntík značí místo kde udeřiil pravděpodobně kamínek, oranžová čára představuje místo, kde byla okem viditelná rez to značí kolem těsnění. Momentálně přišla smska možná vyžebrám i foto uvidíme. Jdu pro auto. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.