Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No tak pokud mas pojistku tak jak toho bude vic tak to vyresit i takhle ze to pak necha udelat najednou opravu.

Jinak ta tva posledni veta me dost pobavila :D :D

Došlo k chybě

Dosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den :D jsem se dnes nejak rozjel asi budu muset jit pres tapatalk tam to nehrozi :D

• o 1 měsíc později...
Vloženo

kura chlapi, to se vám to tam umývají auta, když máte pěkně, tady je furt hnusně, mlha, inverze, prší, nebo je aspoň zataženo a do toho kolchozáci sváží cukrovku, takže nějaká očista fuck... a tak by byla potřeba

Vloženo

tak u nás ani omylem, hraje na schovávanou :kol-32:

zítra jedu pro mladého do Plzně, tak se tam budu muset stavit v Tank-Ono, mají tam myčku za 49,- , tak aspoň tak, abych pak o svátcích nedělal ostudu, ikdyž Fábule je na tom ještě hůř a budeme se muset po návštěvách přesouvat oběma autama, bo nas mnogo :kol-28: ... tak nevím kdo umyje jí :kol-32:

• o 1 měsíc později...
Vloženo

no to jsem viděl tuším v pátek v telce, že hutě už musí brát vodu z Ostravice, bo v nějaké přehradě (možná zrovna ta Olešná), je to úplně na dně

Vloženo

Tak nový příběh. Kde se vzala tam se vzala kolem těsnění zadního okna vykoukava rezavý hnus. Je to na zadních strana od řidiče. Dokonce pod tou černou okrasnou lištou je v určitých úhlech viset mastný flek a rezavou tečku.

Takže sem nabehl do autodruzstva s příběhem staredeho rezaveho humusu, kde na to cuceli a kroužili hlavou od čeho to může být. V závěru se to vyřešilo tím že jsem objednány na čtvrtek 6.00 hodin, kde jim to tam odstavim. A budu čekat na zavolání. Poresim to svou zárukou která je plátna ještě rok.

Tak uvidíme co vyjde na jevo až to rozeberu, o dalším infu dam zprávu.

post-56780-0-63551300-1454259123_thumb.j

Vloženo (editace)

Z Bílé do Frýdku-Mistku po lyzovacce, možná by to ještě šlo, ale byl sen nucen předjet kamion se dřevem bo mi zasiral okna. Jinak sem jel všude maximální dovolenou rychlosti. :D je to samozřejmě více z kopce než na bílou tam sem měl 6.1 l/100km tak sem tomu nevěnoval pozornost :D

post-56780-0-66090900-1454500682_thumb.j

Editováno: , autor: filippatrik
Vloženo

Tak v 6.00hod. auto předáno autodružstvu tak uvidíme co se bude dít. Prý to rozeberou vyfotí pošlou do Škodovky, aby napsali řešení a bud budou volat co s tím nebo když to bude nějaká prkotina tak mi zavolaj , že je to hotové. Tak uvidíme.

Vloženo

Tak proběhl moméntálně telefon, že našli v liště okrasné tečku asi od kamínku, kde se oprskl lak a jelikož je plechová zevnitř se jaksi taksi začala tvořit použe na té listě rez. Viz ilustrační foto. Nechal jsem to poléčit uvidíme lišta prý jinak stojí 260kč , takže kdykoliv si ji mužu vyměnit sám. Dveřím teda nic není pouze ta lišta.

Foto: červený puntík značí místo kde udeřiil pravděpodobně kamínek, oranžová čára představuje místo, kde byla okem viditelná rez to značí kolem těsnění.post-56780-0-15141000-1454586015_thumb.j

Momentálně přišla smska možná vyžebrám i foto uvidíme. Jdu pro auto.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...