Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Takže finále znělo ještě jinak ta černá lesklá lišta není plast ale je plechová a udělal se mi pupínek jestli od kamínku nebo od čeho to nevím mezi tou lištou a tesněním okna viz další fotografie od toho ta rez na těsnění.post-56780-0-62400800-1454590112_thumb.j

Finální stanovisto , že to otryskali tu rez přetřeli a vyleštili poznat to nejde vůbec a nová ta plechová okrasná lišta vychází na 280kč.

post-56780-0-34053600-1454590018_thumb.j

A vezl sem to tam špinavé až po střechu ze včerejší Bíle a vráceno krásné umyté. post-56780-0-77949800-1454590012_thumb.j

PS: škoda mohli i natankovat :D :D

Upraveno od filippatrik

• Autor

Jinak hlásím spotřeba na posledni nádrži 6,44l/100km.

A spotřeba za 18.123km mnou naježděných je 6,57/100km. Utraceno 1.398€. (Což je při kurzu 27,6 za € cca 38.584,6 kč) :D

• Autor

plechová???? :kol-72:  A já myslel celou dobu, že je to plast

Ano je plechová, dokonce i servisák co mi přebíral auto myslel, že je to plast.

jaj, kéž bych měl já takovou na Roomovi. Tu dlouhodobou mám takovou na Fábuli, ale LPG :kol-28:

• Autor

jaj, kéž bych měl já takovou na Roomovi. Tu dlouhodobou mám takovou na Fábuli, ale LPG :kol-28:

Zas nemůžeš srovnávat turbo a atmošku :) Jediný Ondra rejpal tohle nechápe :kol-46:

• Autor

Náhodně parkování v Ostravě vedle bratrů :D

post-56780-0-67548600-1454693469_thumb.j

post-56780-0-98065900-1454693489_thumb.j

Zas nemůžeš srovnávat turbo a atmošku :) Jediný Ondra rejpal tohle nechápe :kol-46:

Hele hele,jsem všude,čtu to všude.I tady  :kol-46::D

• Autor

Sem té musel otestovat :D

• 3 týdny později...
  • Autor

Tak se mi v Tazovi zblaznilo rádio. Jak většina z nás má že při zapnutí světel se rádio více rozsvítí no tak moje si postavilo hlavu a dělá si co chce. Jednou se bez světel rozne a za nějakou dobu zase zhasne. Když roznu světla tak se nerozsviti no má svůj svět. Objednány na čtvrtek do autodruzstva. Tak uvidíme mohli by se třeba hecnout a dat mi tam aspoň Amundsena :D

Jo to se mi taky stavalo nekdy ale nejak jsem to neresil :D

• Autor

Michal :D tys to vyřešil Amundsenem ale mě to vyloženě se** :D

• Autor

to by se ti líbilo co :kol-28:

To víš že by se mi to líbilo :D mě by stačil i swing s MDI konektorem :)

Presne to isté robí rádio aj mne :D dnes skončila záruka... :D

Jó,to jsou ty vaše rádia.Kdyby jste měli staré poctivé rádio Symphony jako mám já tak by se vám to nastalo  :kol-28:  :smich:

Swinga s MDI mam :p len este stale nie je po dizajnovej stranke dokoncene umiestnenie :(

--

Z mobilu

• Autor

No uvidíme co mi ve čtvrtek řeknou. Mdi bych bral.

• Autor

Takže kdo neví tak swing má v budikach palubního počítače senzor světla díky kterému nastavuje světlost rádia. Což není nikde popsané ani v manuálu ani nikde jinde to sem dostal přímo že servisaka.

Hucici brzdy mi bylo řečeno že málo brzdim což je pravda :D sem to i čekal.

Drncici opěrka promazana ale už se tam chystam znovu protože změna nepoznána zacinam přemýšlet o tom že to dělá něco jiného.

Dneška absolbována dálková FM > Brno a zpět cca 367 km spotřeba 6.5 l/100km auto naloženo 4 mi osobami. Rychlost držena cca 120-130 km/h.

Hučící brzdy, proto že málo brzdíš? Dobrá blbost

• Autor

No ono to tak je měl to i tata. Já jezdim málo a prakticky nebrzdim podrazuju brzdim motorem zas taková blbost to není když brzdy korodujou. Když párkrát i já probrzdim pořádně tak přestanou. Mluvím pouze při brzdění.

• 2 týdny později...
  • Autor

Opěrka drnčí drnčí drnčí a stále na kterékoliv nerovnosti drnčí, takže v utery opět na servis. :kol-32:

• Autor

Hlavová opěrka spolujezdce. Přejedeš přes nerovnost hrbol nebo cokoliv a ona zadrnčí. Dneska když sem ji zastrčil uplně na doraz dolu nebo když sem ji vytáhl byl klid. Takže jde to od ní.

Sem se byl objednat na servis tedy , protože záruka je záruka, už jak mě viděl přicházet jeden servisák se usmál a druhý při položení telefonu "Dobrý den pane Filipe, stále drnčí? a já odpovídám: Stálé stále dávám tomu poslední šanci" :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.