filippatrik Vloženo 4. Únor 2016 Autor Vloženo 4. Únor 2016 (editace) Takže finále znělo ještě jinak ta černá lesklá lišta není plast ale je plechová a udělal se mi pupínek jestli od kamínku nebo od čeho to nevím mezi tou lištou a tesněním okna viz další fotografie od toho ta rez na těsnění. Finální stanovisto , že to otryskali tu rez přetřeli a vyleštili poznat to nejde vůbec a nová ta plechová okrasná lišta vychází na 280kč. A vezl sem to tam špinavé až po střechu ze včerejší Bíle a vráceno krásné umyté. PS: škoda mohli i natankovat :D Editováno: 4. Únor 2016, autor: filippatrik Citovat
Malta Vloženo 4. Únor 2016 Vloženo 4. Únor 2016 plechová???? A já myslel celou dobu, že je to plast Citovat
filippatrik Vloženo 4. Únor 2016 Autor Vloženo 4. Únor 2016 Jinak hlásím spotřeba na posledni nádrži 6,44l/100km. A spotřeba za 18.123km mnou naježděných je 6,57/100km. Utraceno 1.398€. (Což je při kurzu 27,6 za € cca 38.584,6 kč) Citovat
filippatrik Vloženo 4. Únor 2016 Autor Vloženo 4. Únor 2016 plechová???? A já myslel celou dobu, že je to plast Ano je plechová, dokonce i servisák co mi přebíral auto myslel, že je to plast. Citovat
Malta Vloženo 4. Únor 2016 Vloženo 4. Únor 2016 jaj, kéž bych měl já takovou na Roomovi. Tu dlouhodobou mám takovou na Fábuli, ale LPG Citovat
filippatrik Vloženo 4. Únor 2016 Autor Vloženo 4. Únor 2016 jaj, kéž bych měl já takovou na Roomovi. Tu dlouhodobou mám takovou na Fábuli, ale LPG Zas nemůžeš srovnávat turbo a atmošku Jediný Ondra rejpal tohle nechápe Citovat
filippatrik Vloženo 5. Únor 2016 Autor Vloženo 5. Únor 2016 Náhodně parkování v Ostravě vedle bratrů 1 Citovat
Ondra16V Vloženo 5. Únor 2016 Vloženo 5. Únor 2016 Zas nemůžeš srovnávat turbo a atmošku Jediný Ondra rejpal tohle nechápe Hele hele,jsem všude,čtu to všude.I tady 1 Citovat
filippatrik Vloženo 27. Únor 2016 Autor Vloženo 27. Únor 2016 Tak se mi v Tazovi zblaznilo rádio. Jak většina z nás má že při zapnutí světel se rádio více rozsvítí no tak moje si postavilo hlavu a dělá si co chce. Jednou se bez světel rozne a za nějakou dobu zase zhasne. Když roznu světla tak se nerozsviti no má svůj svět. Objednány na čtvrtek do autodruzstva. Tak uvidíme mohli by se třeba hecnout a dat mi tam aspoň Amundsena 2 Citovat
ASPIRE Vloženo 27. Únor 2016 Vloženo 27. Únor 2016 Jo to se mi taky stavalo nekdy ale nejak jsem to neresil Citovat
filippatrik Vloženo 28. Únor 2016 Autor Vloženo 28. Únor 2016 Michal tys to vyřešil Amundsenem ale mě to vyloženě se** Citovat
filippatrik Vloženo 28. Únor 2016 Autor Vloženo 28. Únor 2016 to by se ti líbilo co To víš že by se mi to líbilo mě by stačil i swing s MDI konektorem Citovat
juraj07 Vloženo 28. Únor 2016 Vloženo 28. Únor 2016 Presne to isté robí rádio aj mne dnes skončila záruka... Citovat
Ondra16V Vloženo 28. Únor 2016 Vloženo 28. Únor 2016 Jó,to jsou ty vaše rádia.Kdyby jste měli staré poctivé rádio Symphony jako mám já tak by se vám to nastalo Citovat
wirer Vloženo 28. Únor 2016 Vloženo 28. Únor 2016 Swinga s MDI mam len este stale nie je po dizajnovej stranke dokoncene umiestnenie -- Z mobilu 1 Citovat
filippatrik Vloženo 28. Únor 2016 Autor Vloženo 28. Únor 2016 No uvidíme co mi ve čtvrtek řeknou. Mdi bych bral. Citovat
filippatrik Vloženo 5. Březen 2016 Autor Vloženo 5. Březen 2016 Takže kdo neví tak swing má v budikach palubního počítače senzor světla díky kterému nastavuje světlost rádia. Což není nikde popsané ani v manuálu ani nikde jinde to sem dostal přímo že servisaka. Hucici brzdy mi bylo řečeno že málo brzdim což je pravda sem to i čekal. Drncici opěrka promazana ale už se tam chystam znovu protože změna nepoznána zacinam přemýšlet o tom že to dělá něco jiného. Dneška absolbována dálková FM > Brno a zpět cca 367 km spotřeba 6.5 l/100km auto naloženo 4 mi osobami. Rychlost držena cca 120-130 km/h. Citovat
Voice Vloženo 5. Březen 2016 Vloženo 5. Březen 2016 Hučící brzdy, proto že málo brzdíš? Dobrá blbost Citovat
filippatrik Vloženo 5. Březen 2016 Autor Vloženo 5. Březen 2016 No ono to tak je měl to i tata. Já jezdim málo a prakticky nebrzdim podrazuju brzdim motorem zas taková blbost to není když brzdy korodujou. Když párkrát i já probrzdim pořádně tak přestanou. Mluvím pouze při brzdění. 1 Citovat
filippatrik Vloženo 15. Březen 2016 Autor Vloženo 15. Březen 2016 Opěrka drnčí drnčí drnčí a stále na kterékoliv nerovnosti drnčí, takže v utery opět na servis. Citovat
filippatrik Vloženo 15. Březen 2016 Autor Vloženo 15. Březen 2016 Hlavová opěrka spolujezdce. Přejedeš přes nerovnost hrbol nebo cokoliv a ona zadrnčí. Dneska když sem ji zastrčil uplně na doraz dolu nebo když sem ji vytáhl byl klid. Takže jde to od ní. Sem se byl objednat na servis tedy , protože záruka je záruka, už jak mě viděl přicházet jeden servisák se usmál a druhý při položení telefonu "Dobrý den pane Filipe, stále drnčí? a já odpovídám: Stálé stále dávám tomu poslední šanci" 2 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.