Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Takže finále znělo ještě jinak ta černá lesklá lišta není plast ale je plechová a udělal se mi pupínek jestli od kamínku nebo od čeho to nevím mezi tou lištou a tesněním okna viz další fotografie od toho ta rez na těsnění.post-56780-0-62400800-1454590112_thumb.j

Finální stanovisto , že to otryskali tu rez přetřeli a vyleštili poznat to nejde vůbec a nová ta plechová okrasná lišta vychází na 280kč.

post-56780-0-34053600-1454590018_thumb.j

A vezl sem to tam špinavé až po střechu ze včerejší Bíle a vráceno krásné umyté. post-56780-0-77949800-1454590012_thumb.j

PS: škoda mohli i natankovat :D :D

Editováno: , autor: filippatrik
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Tak se mi v Tazovi zblaznilo rádio. Jak většina z nás má že při zapnutí světel se rádio více rozsvítí no tak moje si postavilo hlavu a dělá si co chce. Jednou se bez světel rozne a za nějakou dobu zase zhasne. Když roznu světla tak se nerozsviti no má svůj svět. Objednány na čtvrtek do autodruzstva. Tak uvidíme mohli by se třeba hecnout a dat mi tam aspoň Amundsena :D

Vloženo

Takže kdo neví tak swing má v budikach palubního počítače senzor světla díky kterému nastavuje světlost rádia. Což není nikde popsané ani v manuálu ani nikde jinde to sem dostal přímo že servisaka.

Hucici brzdy mi bylo řečeno že málo brzdim což je pravda :D sem to i čekal.

Drncici opěrka promazana ale už se tam chystam znovu protože změna nepoznána zacinam přemýšlet o tom že to dělá něco jiného.

Dneška absolbována dálková FM > Brno a zpět cca 367 km spotřeba 6.5 l/100km auto naloženo 4 mi osobami. Rychlost držena cca 120-130 km/h.

Vloženo

No ono to tak je měl to i tata. Já jezdim málo a prakticky nebrzdim podrazuju brzdim motorem zas taková blbost to není když brzdy korodujou. Když párkrát i já probrzdim pořádně tak přestanou. Mluvím pouze při brzdění.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Hlavová opěrka spolujezdce. Přejedeš přes nerovnost hrbol nebo cokoliv a ona zadrnčí. Dneska když sem ji zastrčil uplně na doraz dolu nebo když sem ji vytáhl byl klid. Takže jde to od ní.

Sem se byl objednat na servis tedy , protože záruka je záruka, už jak mě viděl přicházet jeden servisák se usmál a druhý při položení telefonu "Dobrý den pane Filipe, stále drnčí? a já odpovídám: Stálé stále dávám tomu poslední šanci" :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...