Publikováno Duben 23, 201510 r Ahoj, mám nově SII a nevím zda je konektor 12V stále pod napětím nebo to komfort jednotka odstaví např po 20minutách od vydělání klíčku zapalování. Jde mi o to že mám USB mikronabiječku že bych ji tam trvale osadil ale ta bere naprázdno cca 50mA tak ať to trvale neždíme baterku. Díky.
Duben 23, 201510 r U mě je pod proudem stále chtěl jsem takhle zapojit kameru a běžela pořád a pořád :-)
Duben 24, 201510 r Autor ... je to tak včera jsem to testoval. Otázka jestli není možnost přehodit okruh v pojistkách na spínané přes klíček ?
Leden 24, 20178 r To teda znamená, že se v pojistkovce v interiéru přehodí nějak pojistka a zapalovač pojede pouze při zapnutém klíčku? Potřeboval bych kvůli kameře.
Leden 26, 20178 r A jak se to dá udělat? Na Mondeu 2003 mi stačilo posunout pojistku a mohl jsme si vybrat. Tady se dívám do manuálu a nevidím, že by měla pojistka na vnitřní zapalovače 2 polohy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.