Mara2000 Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Ahoj, mám nově SII a nevím zda je konektor 12V stále pod napětím nebo to komfort jednotka odstaví např po 20minutách od vydělání klíčku zapalování. Jde mi o to že mám USB mikronabiječku že bych ji tam trvale osadil ale ta bere naprázdno cca 50mA tak ať to trvale neždíme baterku. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 U mě je pod proudem stále chtěl jsem takhle zapojit kameru a běžela pořád a pořád :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 24. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 ... je to tak včera jsem to testoval. Otázka jestli není možnost přehodit okruh v pojistkách na spínané přes klíček ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Ano je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 To teda znamená, že se v pojistkovce v interiéru přehodí nějak pojistka a zapalovač pojede pouze při zapnutém klíčku? Potřeboval bych kvůli kameře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 take bych to tak bral ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 A jak se to dá udělat? Na Mondeu 2003 mi stačilo posunout pojistku a mohl jsme si vybrat. Tady se dívám do manuálu a nevidím, že by měla pojistka na vnitřní zapalovače 2 polohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.