Publikováno Duben 24, 201510 r Ahojte mam jeden problem a chcel by som vediet ci je to normalne. Ked otvorim kapotu a pozrem sa na nadrzku s olejom do serva je cela mastna cierna od oleja. Viem ze na tom zelenom viecku je dierka pre nejaky unik ale ja mam ten unik oleja velky a potom mi servo zacne hucat bzucat a co ja viem aky zvuk to este vyda....po doliati oleja je vsetko ok... Mozno cca 1x za mesiac musim doliat. Dik za rady
Květen 12, 201510 r Autor no tak objednal som nové víčko na nádobku vymenil ale stále ten problém pretrváva....prešiel som cca 90km a zas bol olej vonku cez tu malinku dierku vo víčku.... neviem kde môže byť problém. hadičky su ok lebo automechanik mi dával nový olej do serva a povedal že nie su prasknute ani nič...
Květen 12, 201510 r pokud to opravdu teče tím otvorem, tak je podle mě něco špatně v čerpadle - nějak to tlakuje nadruhou stranu, a nebo jsi tam toho dal moc
Květen 12, 201510 r Autor no mal som normalne medzi min a max ale ked som otvoril nadržku tak bol ojel spenený ako ked sa cocacola otvorí a vyšumí.
Srpen 30, 201510 r Autor Zistil som ze olej sa mi straca hlavne ked ma motor otacky cca 3000 a hore.napr na dialnici ked idem 130 tak fajn ale ked idem 150 a otacky su 3000 tak olej sa spení a tlaci ho cez veko.potom zacne hucat kvoli nedostatku oleja. Ps aky olej ide do serva. V servise mi tam dali nejaky othp Dik
Srpen 30, 201510 r Oleje do serva se dělí převážně podle barvy čirý (průmyslový), zelený a červený do aut. Do serva by měl být zelený, ale je dražší. Nicméně červeným vůbec nic nezkazíš, tedy rozhodně lepší, než aby jelo servočerpadlo na sucho
Září 1, 201510 r Mě jelo čerpadlo uplne bez oleje asi 15km, než mě napadlo odkud muže ten zvuk byt a těžko to nešlo ;-). Nakonec mi vyrezlo řízení a prasklo gufero ;-) Upraveno Září 1, 201510 r od Jany123
Září 17, 201510 r Autor Prepacte chlapi dlho som tu nebol...no riadenie ide v pohode nemam pocit ze by bolo tuhsie.
Srpen 19, 20169 r Autor Po dlhom čase ale predsa to tu napíšem Problém vyriešený. výmena servo čerpadla nepomohla, musel som vymeniť hrebenove servo riadenie. Olej sa už nepeni a servo nehuci. Dúfam, že to pomôže
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.