Edisko Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Čaute,mám problém zo zámkom. PZ dvere sa občas nezamykali tak som zámok rozobral a zistil že jeden mikropsínač je zlý. Zatiaľ kým objednám nový zámok tak som starý naspäť poskladal a namontoval do dverí. A teraz nastal väčší problém. Dvere som vyskúšal zatvoriť aj otvoriť a ok ale keď som dvere zatvoril a zamkol tak po následnom odomknutí sa už otvoriť nedajú. Zámok je počuť že aj zamyká aj odomyká ale dvere neotvorím. Skúšal som aj rukou všeličo z vnútra potiahnúť ale nič.Viete mi poradiť ako otvoriť dvere? Podotýkam že plech čo je pod čalúnením mám stále vybratý takže k zámku sa viem zvnútra dostať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 rozmlátit majzlem a hned dát nový, nejspíš ti zůstál zaseklí safe motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Většinou stačí klepat na zámek a cvakat dálkovým sem a tam....on si dá po chvíli říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edisko Vloženo 2. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 už mám objednaný druhý a tento zatiaľ nechám vo dverách aby sa dalo s autom jazdiť aj keď dvere ostanú stále zamknuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edisko Vloženo 11. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Problém už vyriešený spôsobom podobným ako radil rolbař. Nijako sa ho nedarilo otvoriť, tak som nakoniec chcel oddeliť mechanickú časť zámku od elektronickej t.j. zámok od centrálu s tým že som začal o sebe pochybovať či som niečo náhodou zle nezložil. Tieto dve časti sú spojené len jedným šróbom a dvomi západkami. Začal som vysekávať šrób ale popri tom som ešte skúšal otvárať dvere a nakoniec povolili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.