Tony6610 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Kufr na to nemá vůbec žádný vliv. Ten si rozsvicí pouze svoje světlo.Pokuď nesvítí safelock a nejde automat na zamykání, tak může být komfortka. A zamykání na DO funguje normálně? Centrál na dálkové funguje normálně, zamyká i odemyká napoprvé. Diagnostika nic nenašla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemiccc Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Mám stejnej problém jako Tony6610 jel jsem z práce a najednou se mi rozsvítila stropní lampička otevřel jsem a zavřel jsem spolujezdcovi dveře a lampička zhasla po projetí hrbolatou silničkou se opět lampička rozsvítila a od té doby svítí furt. Svítí i když je auto zamčené jak dálkou tak klíčkem. provizorně jsem to vyřešil přepnutím vypínače na stropní lampičce do polohy vypnuto a vyndáním bočních světel ve dveřích. nesetkal jse se stím někdo ?. respektive kde co rozdělat nebo kde hledat závadu? mám krátkou fábii rv.2003 1,4 55W centrál na DO + přední elektická okýnka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas43 Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Zdravim Vas aj ja mam taky isty problem ako ma Zemiccc a Tony6610 nevie niekto ako sa to da opravit ??? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony6610 Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Dneska jsem to začal konečně řešit, jelikož si chci pořídit alarm a chci mít zámky vpořádku. Zlomený kábel ve dveřích to asi nebude, není to časté, max vám u motoru 1,2 prohnijou kabely v motorovém prostoru (jsou údajně v nějakém žlabu, do kterého teče voda). Mě pořád svití stropní světlo a nepravidelně bliká LED dioda Safelocku, takže chyba bude nejpravděpodobněji v zámku ve dveřích řidiče (naštěstí jsem tam dal nýtovací matice, místo nýtů) a to studené spoje. Každý může mít studený spoj u jiného kontaktu, proto nemusíte mít stejnou závadu jako já (stropní světlo, nebo Safelock). Počítám že ve škodovce Vám vymění kus za kus a nebudou nic řešit, ale přes 5000,- za nový zámek se mi dávat nechce. Takže mám dvě možnosti: a ) nechat repasovat současný zámek ve dveřích svépomocí, nebo v servisu (1000,-) b ) sehnat starší zámek z vrakoviště (po známosti za 500,-) Zvolím asi kombinaci obou variant. Dám tam "nový" zámek a ten svůj si nechám repasovat a budu ho mít jako náhradní. Jinak tento problém mi vzniknul při reklamaci auta v autobazaru, kdy jsem nechával přetěsňovat všechny dveře, jelikož přes ně zatékalo. Ráno jak nastupuju po tmě do auta jsem si málem rozbil hubu, bb bylo vypnuté stropní světlo, dál nemusím nic vysvětlovat... prostě z louže do bláta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Studenáky v zámcích -jde to ooravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas43 Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Moze to robit aj zamok spolujazcovich dveri??? lebo ten na soferovej strane som skontroloval a aj spoje prepajkoval a stale mi to robilo inak vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Moze to robit aj zamok spolujazcovich dveri???lebo ten na soferovej strane som skontroloval a aj spoje prepajkoval a stale mi to robilo inak vdaka může Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Zdravím lidi mám takový dotaz. U stropní lampičky jsem původní sufitku i žárovky ve čtecích lampičkách vyměnil za led žárovky. Jenže jsem si všiml jak mám vypínač žárovky do polohy svícení jak otevřu dveře atd tak po nastartování i po zamčení auta nezhasnou uplně, ledky pořád trošičku svítí při jízdě mi to nevadí ptže to pusobí jako lehké difuzní osvětlení a vypadá to docela dobře jedná se mi spíš o to že když třeba nechám auto delší dobu stát např týden jestli mi to drobné svícení led žárovek nevyštaví baterku a pak třeba nenastartuju. Musím ještě podotknout že jakmile vyměním žárovky zpět na původní tak při stejné poloze vypínače po nastartování a zamknutí zhasnou. Co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesK Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Mám problém, že mi ani po zamknutí DO ani po nastartování nezhasíná stropní lampička. Samozřejmě že mám přepnutý spínač na "dveře". Před týdnem jsem měnil oba dveřní spínače v zadních dveřích a vše pak fungovalo ok. Mohlo se to nějak rozhodit když jsem zkoušel stahování oken klíčkem v zámku ? To funguje a centrál i safe systém chodí normálně. Mohlo by to být nějakým dalším spínačem v zámku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesK Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 Tak to bylo opravdu zase tím mikrospínačem, tentokrát zůstával trvale sepnutý, protože se ulomil uvnitř mikrospínače takový plastový výstupek na jeho spodní části (vrchní jsem dával nový) za který je zaháknutá pružinka kolíbky. Naštěstí se mi podařilo horkým špendlíkem udělat do toho plastovýho držáčku novou dírku do který jsem tu pružinku zase navlíknul a zas to funguje ok. Jen doufám že už jsem do těch dveří lezl naposledy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rvg1 Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Čaute, potrebujem poradiť. Odišlo mi na pravých predných dverách el. sťahovanie okien( popraskali nejake plasty) Zohnal som do dverí ten vnútorný plech kde je celý mechanizmus aj s káblami. Tak starý som vyhodil, nahodil nový a mám problém s červeným svetielkom vo dverách. svieti presne opačne ako má. Svieti za jazdy, ked vytiahnem klúč tak zhasne, keď zamknem auto tak svieti. Na vodičových dverách a aj stropné svetlo svieti ako má. Poradte niekto Auto Fabia 1 - 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondráš85 Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Dobrý den, mám problém stim že se mě nechce zhasinat.. zamcu auto a světlo nezhasne mám fabiu clasic... mohlo by zo bejt tema microspinacema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondráš85 Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 a kdyz vypnu motor, a nechám zaple svetla a otevru dvere ták normál zvuk mě hlásí nevypla svetla... ták proc to stropni světlo nefunguje jak ma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mylen Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Zdravim.... Nezakladam nove tema, tak to hodim sem.... Ja mam tiez maly problem so stropnym svetielkom a to taky, ze (mam origo central+dialka=vystrelovaci kluc) niekedy pri odomknuti sa mi nerozsvieti stropne svetielko alebo naopak niekedy pri zamknuti sa zase nezhasne hned, ale az po chvili akoby som nezamkol auto.... a taktiez pri vypnuti motora a vytiahnuti kluca zo spinacky sa nerozsvieti nikdy. neviem ako ine fabie ci sa to ma, alebo nema rozsvietit.... ak ma tak preco to nefunguje? inak je to fabia combi elegance 1.9TDI ATD 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mylen Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 nikoho nic nenapada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Rozsvecovanie lampičky po vyjmutí kľúča zo spínačky je vec kódovania, ja som to tak mal, ale som si to zrušil. To ostatné mi je záhadou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mylen Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 a ako to nakodujem aby sa to rozsviecovalo po vytiahnuti kluca? vcera sa mi to tiez stalo, ze som odomkol a v aute tma... az po opatovnom stlaceni odomknutia sa dnu rozsvietilo... zeby komfortka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mylen Vloženo 6. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 nikto nic ? nevite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.