Fanda RS Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Při výběru nových pneumatik jsem na narazil na firmu "www.oponeo.cz". Mají velmi zajímavé, až podezřelé, ceny. Máte někdo zkušenosti s touto firmou? Franta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Je stejne asi tak podezdrela jako aukro, allegro nebo otomoto. Stejny majtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 (editace) Dost podezřelý! Klikněte na kontakt.. Žádné jméno, žádná adresa, žádné IČo, jak by mělo podle legislativy být. jen telefon (pevná linka). Za mě určitě ne - kde a jak případně reklamovat? U koho? Podle mě příliš vysoké riziko, které za ušetřených (hloupých) cca 400-600 Kč oproti zavedeným prodejcům nestojí.. (můj názor). Editováno: 11. Květen 2015, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Tady jsou ty "firemní" informace: http://www.oponeo.cz/o-nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Pitoňák Vloženo 12. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2021 Mám dobrú skúsenosť zo dňa 12.10.2021. V piatok som objednal 4 alu disky za 348€ (iba 87€/kus), platba vopred online, v utorok to doručil kurier DPD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.