Pepinitko Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Zdravím, dával jsem auto na výměnu oleje a filtru, borec to udělal dal mi auto jedu kousiček ( nic mi nepřišlo divne) vypnu motor a jdu na hodinu od auta. Pak zase příjdu a jedu kousíček a cítim, že auto je jako mrtvé, všiml jsem si že mi nenajede turbo při těch 2 tisicich otačkach. Hned jsem volal tomu typkovi, tak nevěděl co se mohlo stat, že vyměnou oleje to byt nemůže, vzal to ke svemu kamošovi co to napíchl na pc a ten řekl, že to turbo tam nefouka tak jak by mělo, dneska mi volal, že to nejspíš nebude turbem ale nějakým čidlem u toho nebo co... Jen mě zajimá, dá se výměnou oleje dojebat Turbo? Olej Lotos 5W30. Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 urcite vymenou oleja nie!asi ti rupla banka na turbe alebo neaky podtlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petra.Danisova Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Mi tohle dělala váha vzduchu!! Bála jsem se že mi odešlo turbo a naštěstí to byla váha vzduchu a auto jede jako za mlada :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.