Přejít na obsah

Průměr ve světlometech

Eprix

Doporučené příspěvky

Zdravím chlapi,

potřeboval bych radu ohledně světlometu na superbu r.2003, 1.9TDi 96kW. Chci si do světla dát COB Led kroužky podobný jak má BMW a potřeboval bych zjistit vnitřní (nejlíp i vnější) průměr patek kolem mlhovky a potkávačky na které se to dá nalepit. Přikládám miniaturu ve které je na levým obrázku ta patka ohraničená a na pravým je vidět pro jistotu celá aby každý věděl co přesně myslím. Předem všem díky za odpovědi a rady.

post-94326-0-09339200-1432234308_thumb.j

post-94326-0-93532800-1432536772_thumb.j

Editováno: , autor: Eprix
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

No ono jde o to, že když už je budu mít rozdělaný tak už to chci rovnou udělat ať to nedělám na 2x. Pokud se tu do 14ti dnů nenajde nějaká dobrá duše co by měla zrovna rozdělaný světla a změřila to pro mě tak se budu muset spolehnout na měření od oka metrem a šuplerou a počítat s tím, že to bude na mlhovce kolem 50mm a na xenonu kolem 70mm. Kroužky se dělají jen 60, 70, 80, 90, 95mm a pak vždy o 5mm víc až do 140mm s tím, že vnitřní průměr je vždy o 10mm menší než vnější.

Odkaz ke komentáři

Jojo naházím sem pak těch fotek víc. Úprav sem za poslední měsíc udělal dost hlavně co se týče interiéru a teď se budu zaměrovat na exterier. Uvnitř sem si nechával prošívat volant, řadící páku a kůži pod ní zelenou nití. Vnitřní osvětlení mám hožený do zelených diod, prasátka stříkáný zelenou barvou a nový 17tky kola, teď o víkendu jsem dodělal montáž tabletu místo radia + nový ozvučení se zesilovačem. A až dojdou ty kroužky tak to bude první úprava exterieru a chtěl bych toho co nejvíc hodit do chromu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...