vetrak0025 Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Dobry den prosim o radu mam roomstra 1.4tdi 51kw. Pri studenem motoru je vse v poradku ale po ujeti cca 40 km my motor sam od sebe drzi otacky volnobehu v urovni kolem 1200 az 1300ot. Nevite nekdo cim to muze byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Pokud rukou nadzvedneš pedál plynu, klesnou otáčky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 U starých tdi to dělal tohle snímač teploty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vetrak0025 Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Pokud rukou nadzvedneš pedál plynu, klesnou otáčky? To jsem nezkousel. Ale kdyz neni ,,tolik ohraty" tak pomuze proslapnuni pedalu na 3000 a opet to klesne na 900. Ale po delsi ceste uz ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vetrak0025 Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 U starých tdi to dělal tohle snímač teploty. Mam 2007. Zkusim ho vymenit. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Lepší je to přečíst,případně zkontrolovat naměřené hodnoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Já jen, že už asi dvakrát jsem řešil to, že se plynový pedál nevracel zcela do klidový polohy. I to jde samozřejmě zkontrolovat přes diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vetrak0025 Vloženo 24. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Já jen, že už asi dvakrát jsem řešil to, že se plynový pedál nevracel zcela do klidový polohy. I to jde samozřejmě zkontrolovat přes diagnostiku. Kdyby to bylo pedalem tak se my to stava i pri studenem motoru. A ne pravidelne pri zahratem. Diagnostika zadnou chybu neukazuje. Mam tedy jen obycejny kabel za 150 kc. Na ktere hodnoty bych se mel zamerit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Ty adresy si najdi na netu nebo tady na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.