Publikováno Květen 25, 201510 r Zdravím všechny, Máte někdo zkušenosti se záměnou RS brzd na standartní 2.0tdi 110kw? Jde to? Kolik cca kč?
Květen 26, 201510 r To je češtinářský oříšek ale přečteš-li si to vícekrát pak pochopíš (alespoň já to tak pochopil) ....na kom/na čem - na standardní tdi 2.0/110 kW chce vyměnit brzdy za brzdy, které se používají na erese....je to trochu (dost) divně napsáno a i myšleno. Ale jde všechno. I když důvod mi uniká. Snad utratit peníze....ale jestli je to "papírově" proveditelné, to vůbec netuším....tedy aby to bylo košér.
Květen 26, 201510 r Jasné ze by to melo jít na přední. Najdi si je na netu a kup. Já sem za ty 340 dával i s montáži asi 14tisic s daní a vše s fakturou ovšem. Upraveno Květen 26, 201510 r od kokta7
Květen 27, 201510 r no nemusíš přímo z RS, můžeš z Golfa, seata, superba atd.... no vyměníš kotouč, destičky a komplet třmen. u předku problém nebude. předpokládám, že ted tam máš originaly 288mm či 312. Upraveno Květen 27, 201510 r od kokta7
Květen 27, 201510 r Uchycení třmenu na zadku je stejné jako u RS? Nevybavuji si to, ale třeba v porovnání s 1,4 TSI to je jinak. 1,4 má uchycení šikmo zhora. Možná když se to vymění komplet celé. Jen tak postřeh k ověření.
Květen 28, 201510 r Autor Ted mam resp. budu mít zítra 2.0 tdi 110kw DSG nevim ještě jaký je tam průměr kotouče ale chtěl bych vyměnit celé brzdy za ty z RS. jen se mi nedaří najít kde koupit všechny díly, zkusím se přeptat v servisu škody doma Upraveno Květen 28, 201510 r od Bildasek09
Květen 28, 201510 r drobnost, na ktoru treba mysliet. na RSu sa kvoli velkosti predneho kotuca hodia iba disky 17" a vacsie takze ak vymenis brzdy, tak nezabudni na spravnu velkost diskov (pocul som o frajeroch co na tie brzdy narvali 16" disky, no ja by som do toho nesiel)
Květen 31, 201510 r Ted mam resp. budu mít zítra 2.0 tdi 110kw DSG nevim ještě jaký je tam průměr kotouče ale chtěl bych vyměnit celé brzdy za ty z RS. jen se mi nedaří najít kde koupit všechny díly, zkusím se přeptat v servisu škody doma Hmmm, este ani auto nemas, este nevies ako super brzdi a uz chces menit brzdy na novom aute? Tak tomu akosi tazko porozumiet... Tiez som z tych, co si radi auto vylepsuju, ale asi takto predcasne bych to neriesil...
Březen 31, 20205 r Caute, menil tu niekto z vas brzdy z 288mm na 312mm? V blizkej dobe budem menit kotuce a brzdove oblozenie a cenovy rozdiel oproti prerabke na vasie brzdy nie je tak velky, preto o tom uvazujem. Stoji to za ten rozdiel? Casto jazdim nalozeny a obcas mam pocit, ze by brzdny ucinok mohol byt aj trochu razantnejsi, ale v zasade problem s brzdami nemam. Dakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.