Onlydraw Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 čaute, veľmi vás prosím o radu, resp. nejaký rozumný nápad, ak sa s podobným problémom ešte nikto nestretol. Menil som na Octe II pred FL predné sedadlá (z Golf V), problém však bol, že skoro vôbec nešli posúvať dopredu, dozadu, takže som musel rozobrať nasilu koľajnice, v ktorých sa sedadlá pohybujú a vyčistiť to poriadne, znovu som vazelínou potrel tie silikónové bužirky po ktorých sedadlo behá, no teraz mi ich vytláča dozadu až kým úplne nevypadnú, pretože som tam zbrúsil tie hrbolčeky, ktoré tomu bránili..čo s tým ? ďakujem vopred za každú odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 A proč jsi to dělal? Kolejnice jsou 1:1 nemuselo se upravovat vůbec nic a nevěřím tomu, že byly natolik zanesené, že by se nemohly pohnout, to jedině, že by tam nějkdo lil beton. Teď ti nezbývá nic moc jiného, než na konec spodní lyžiny udělat díry a dát tam šroub s maticí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onlydraw Vloženo 26. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 ja som to neupravoval, všetko sedelo do auta, ale tie koľajnice nešli pohnúť ako kladivom, ver mi, takže som to musel rozobrať úplne a vyčistiť...a ešte k tomu sú tie silikónové bužirky aj trochu pokrkvané...tie asi nové nezoženiem čo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NRoctavia Vloženo 31. Květen 2015 Sdílet Vloženo 31. Květen 2015 Urcite si to nakrivo nasadil do dier, a ked je kolajnicka zasadena na krivo (aj ked diery su na mieste) tak s koljanickou takmer nepohnes. Moje skusenosti hovoria o tom, ze nasadim sedacku, prisrobujem na 80% aby som vyskusal ci ide sedacka po kolajnickach hladko a potom zasrobujem nafest. Ak nejdu lahko, tak ich rukou doladis na miesto tak, aby to bolo mozne lahko posuvat. Nemal si nic upravovat, skusat buchat a ani vrtat. Skoda kolajniciek... Urcite na nete niekde najdes sedacky za par korun, z ktorych si to nejakym sposobom vymenis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onlydraw Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Prosím pochopte, že boli tak zanesené, že to nešlo bez rozobratia rozchodiť, žiadne založenie nakrivo ani nič podobné...je nejako možné celý ten spodok sedadla vymeniť ? lebo mám doma ešte originály, ktoré majú ten posuvný systém bez problémov, len som ich menil pre vysedenie a potrhanie...Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.