Peter750 Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Zdravím, potrebujem vymeniť motorček na klapke vnut. okruhu na Climatronicu. Neviem ako sa k tomu dostať. Cez odkladaciu skrinku to asi nepojde. Nerobíl to už niekto pri FII alebo Roomster??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Podle mě palubka ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter750 Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 To snáď nie ... kvôli takému blbému motorčeku? Ak by mi tadial nefukalo do interieru chladý vzduch z vonku tak sa na to asi vykašlem ale celkom tade slušne fučí ... samozrejme viac s narastajúcou rychlostou ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) V sekci ostatní jsou ke stažení příručky,mrkni na to.Tak jsem mrkal a palubka musí ven. Editováno: 27. Květen 2015, autor: standavfr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.