Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak třeba kačer jezdí dost pohodově, je to vidět i z jeho nízké spotřeby. Tak on prostě pozná jenom hlučnost jak sam píše. Je to jeho zkušenost.

Taky sem ted viděl na internetu fotku, jak typek ma na rs6 nexeny :D

Bavit se o vydrzi? Proste drive vetsina jezdila na 15,16 popripade lehčí auta či s menším výkonem. Dnes se auta dělají s balony, tak to je hold dan za krásu atd...

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

ok. naspat k vyberaniu... kedze jasneho favorita som nebol schopny najst, tak sme s kolegom nasli salamunske riesenie.

on objednal goodyearky, ja zoberiem pirelli a uvidime co to spravi...

ak nebudeme dostatocne spokojni, na buducu sezonu skusime dunlop GT a RT. v zalohe zostanu este michelin pilot sport, nokian zLine a hankook ventus s1 evo2

pri takejto "spolupraci" mame sancu najst gumy, s ktorymi budeme spokojni v relativne rozumnom case...

• o 1 rok později...
Vloženo

Tak Pirelli dosluhuju po cca 34000 km. Až na jemnú pilku môžem vysloviť v celku spokojnosť. Jazdné vlastnosti na suchu i mokre výborné a držia sa celkom solídne aj už zodrate.

Žiaľ, už mi ich neschváli lizingovka. Takže idem skúsiť Michelin Sport Pilot 4.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

• o 7 měsíců později...
Vloženo

@Drahosh velmi subjektivne:

- jazdnymi vlastnostami ma uplne neohurili, grip na suchu aj mokre pod urovnou pzero. nie je to vsak ziadna katastrofa, teda relativna spokojnost.

- zivotnost sa este neda uplne dobre zhodnotit, nabehal som na nich cca 14t, predne boli viditelne trochu zodrate (odhadom maju tak 5-6 mm dezenu), na zadnych nebolo badat viditelne opotrebenie. uvidime ci vydrzia do konca tohtorocnej sezony (nepredpokladam, ze by zvladli odkrutit este viac ako 25t, no mozno prekvapia)

ak ich zoderiem a budem menit, tak skusim nieco ine. asi Dunlop (mam teraz 17" Winter Sport 5 a som velmi spokojny)
s touto RSou to bude moja posledna letna sezona. buduci rok bude nove auto (este neviem ake) takze letne gumy asi  dostanem bez moznosti vyberu... 

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Chalani, potreboval by som kúpiť pneu... je mi cca jedno kolko vydržia, hlavné sú tieto aspekty:

Nech to dobre lepí

vhodné aj za dažďa

Máme cez 330hp tak treba aj poriadne gumy. Doporučenia?

• o 4 týdny později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

letos jsem presel na dunlop sportmaxx rt2 z conti sportcontact 2, ktere jsem mel z vyroby a ke konci uz byly docela poskakane. Prekvapilo me jak moc jsou tissi, a celkove maji nizsi valivy odpor. Na druhou stranu mi prijde, ze tolik nedrzi v zatackach, ale asi to je tim ze za sebou maji jen par stovek km.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...