Yopik Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Ahoj, je tady někdo z Prahy kdo má Move&Fun ochotný, nechat mě ho vyzkoušet. Chci si ho pořídit hlavně kvůli zobrazovani udaju pocitace, ale nevim jestli to na mem Citigo pujde, kdyz sundam tu krytku na drzák tak pod ní jsou videt ty kovove kontakty. Jenom nevim jestli tam jsou vzdy nebo se podle toho pozna ze to je m&f ready. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 cau, napis SZ a muzu ti to vysvetlit pripadne i ukazat. Do Prahy i pojedu a Move and Fun mám dokonce i 2x použitý na prodej, pokud bys chtěl. D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Pokud máš krytku a PINy, tak zapojit půjde určitě. Tady a tady máš pár fotek, když jsem vlastnil Citigo i Move&Fun alespoň pro představu, co a jak zobrazuje (pokud se po nějakých updatech apod. něco nezměnilo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifko86 Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 (editace) chalani,chystam sa ist kupit citigo ktore momentalne nema Move&Fun.mam ponuku aj na VW UP ktore Move&Fun ma,ale je to auto o dost drahsie.ako zistim ci je k tomu citigu mozne pripojit Move&Fun keby ho kupim dodatocne?dakujem.pripadne nejake foto ako to zistim. tu krytku a piny,dakujem Editováno: 6. Listopad 2016, autor: piskot Necituj předcházející příspěvek - porušuješ tím pravidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.