Přejít na obsah

cukání/klepání 2.5 TDI 120kw 2008 Tiptronic

jaroslav.hodan

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

měl bych takový menší dotaz. Včera při jízdě z práce jsem musel zastavit z 90km/h rovnou na nulu. V autě divně cuklo, a od tý doby se celý jenom klepe jak traktor. Auto se klepe jak na neutrál tak na D při jízdě, akorát při přídávání plynu se rozvibruje ještě více a v motoru začne něco bouchat.

Tak se chci pouze optat zda s tímto máte nějaké zkušenosti. Moc díky

Editováno: , autor: jaroslav.hodan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den,

měl bych takový menší dotaz. Včera při jízdě z práce jsem musel zastavit z 90km/h rovnou na nulu. V autě divně cuklo, a od tý doby se celý jenom klepe jak traktor. Auto se klepe jak na neutrál tak na D při jízdě, akorát při přídávání plynu se rozvibruje ještě více a v motoru začne něco bouchat.

Tak se chci pouze optat zda s tímto máte nějaké zkušenosti. Moc díky

Už nestartuj v žádném případě! Může to být x věcí,Pokud nejasi daleko prahy auto dovez zjistím ti příčinu popř dam dohromady.Dělam jen V6 tdi.Tomas

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zdravím panové,

omlouvám se za pozdní reakci, auto jsem dal před 14 dni do nejmenovaného servisu, kde ještě do dnes stojí. Po prvních dvou dnech poslali auto na diagnostiku, tam je prý odkázali na vstřiky ale log už nemají. Tak nechali repasovat vstřiky ale auto stále drncá a od tý doby auto stojí jen na dvoře a po každém mém zavolání mi říkájí jinou závadu. Začlo se u vadného vstřikovacícho čerpadlo, a dnes mi řekli že to možná budou vačky. Chci se zeptat je takovýhle postup správnej?

Pokud Satasova nabídka stále platí, byl bych rád kdybychom se nějak mohli domluvit. 

Moc dík za reakce.

Odkaz ke komentáři

Zdravím panové,

omlouvám se za pozdní reakci, auto jsem dal před 14 dni do nejmenovaného servisu, kde ještě do dnes stojí. Po prvních dvou dnech poslali auto na diagnostiku, tam je prý odkázali na vstřiky ale log už nemají. Tak nechali repasovat vstřiky ale auto stále drncá a od tý doby auto stojí jen na dvoře a po každém mém zavolání mi říkájí jinou závadu. Začlo se u vadného vstřikovacícho čerpadlo, a dnes mi řekli že to možná budou vačky. Chci se zeptat je takovýhle postup správnej?

Pokud Satasova nabídka stále platí, byl bych rád kdybychom se nějak mohli domluvit. 

Moc dík za reakce.

Nezvolil si dobrý postup....chlapci v servisu myslím že nemají evidentně vubec šajn co dělají.Dovez mi to dokud je čas ještě než ti zbytečně vymění pulku motoru!!!!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...