rolbař Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) Mirdas: kdyt to jsou obycejne zarovky, akorat maji xenon efekt a jsou napusteny plynem. není nad to pak koukat na krásně zdeformovaný vnitřek světla a majitele co ho vykopli z STK co mi platí za výměnu obou světel, protože svítí každé jinam, jo, toto povolání mne baví, když lidé šetří, tak autoservisy vydělávají Editováno: 9. Červen 2015, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik55 Vloženo 13. Listopadu Sdílet Vloženo 13. Listopadu Čau chlapi mam problem odemkl jsem auto zablikalo a zůstal svítit řidičovo blinkr ale jenom ve předu nevíte co to může byt Octavia 2 facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik55 Vloženo 14. Listopadu Sdílet Vloženo 14. Listopadu Jeden pan tady psal bcm jednotku ale psal ze by se to nerozsvítilo hned a ja jak připojím baterii tak se to hned rozsvítí tak mi napadlo nejaky relé a nebo spínač na varovný světla protože kdyz jsem to odemkl tak to zabliká takze ze treba to se mohlo spálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.