Přejít na obsah

Svítící PP blinkr


3TFlash

Doporučené příspěvky

Ahoj muzete mi nekdo poradit proč mi porad sviti pravy predni blinkr ? Jel jsem po dalnici a najednou se mi rozsvitila lampicka na palubce (zkontrolujte pravou predni smerovku). Kdyz auto zamknu a jdu pryc tak porad sviti, proste tam jde neustale proud jako by to bylo napojeny primo na baterce. Aktualne jezdim s odpojenym blinkrem. Dekuji za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybys radši zainvestoval do origo bixenonů,dají se sehnat už za celkem rozumný peníz tak bys udělal nejlíp jak pro sebe tak pro ostatní účastníky provozu. Spočítej si co tě stály ty sr.čky co ti odpálily jednotku plus druhou jednotku co teď musíš koupit za to už si mohl mít nakoupenou třeba kabeláž s čidlama k bixenonům...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to teda má xenonové světlomety musí mít vždy i ostřikovače, protože když se zašpiní, světlo z nich se rozptyluje jen tak pro parádu tam nejsou jestli nechceš origo xenony tak raději kup kvalitní homologované žárovky se zvýšenou svítivostí já je používal když jsem měl jedno auto bez xenonů a svítilo to celkem slušně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šetření většinou nevede k úsporám. Kolega mi takle vysvětloval, jak nebude kupovat 5W30 do svého TDI, protože 5W40 po 10tkm úplně v pohodě. Teď řeší kaput DPF a odchází mu turbo.

 

Ještě tu máme jednoho, co říkal cosi o naftě, že objevil bezva benzinu s bionaftou. Motor mu vydává divné zvuky. Asi bude brzo shánět nové vstřiky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To ano ,ale je to přece jen lepší světlo oproti obyč. žárovkám samozřejmě xenonům se to nevyrovná, ale pořád 100x lepší než to cos tam dal ty HIDky hlavně kdybys někdy chtěl zkusit jiné žárovky tak tam nedávej nějaké 100 W a víc při nejlepším se ti roztaví konektor u žárovky a taky světlomet Ti děkovat nebude,jde z toho teplo jak sviňa.

 

Na závěr bych to shrnul takto :

 

pokud chceš dobře vidět což v dnešním provozu a neosvětlených chodcích apod. je potřeba,ale zase abys neoslňoval ostatní účastníky provozu a vyhnul se případným problémům s policií při kontrole,nemluvě o STK tak tam dej origo BIXENONY.

 

 

Pokud nechceš tolik investovat tak tam dej ty žárovky s lepší svítivostí samozřejmě homologované

 

Myslím,že už nemá smysl to víc rozebírat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...