Publikováno Červen 13, 201510 r Ahoj, prošel jsem si témata a nenašel jsem podobný problem.Z ničeho nic mi ztuhlo řazení, jedná se hlavně o nižší stupně 1 a 2. Řadící páka jde o poznání hůře a někdy nemohu podřadit z 3. na 2. stupeň. Jinak jede dobře a necítím nějakou změnu v dinamice provozu. Nikdy v minolosti jsem takový problem neměl. Mám motor 1,6 75kw. Na řadičce je zámek zpátečky. Moc díky za rady a postřehy. Ivan
Červen 14, 201510 r Autor Já myslel že olej v převodovce se nemění:/ Nebyl nikdy. Auto má nalítáno 210 000. Obávám se spojky, ale autum nerozumim ani zbla. Normálně s nim jezdim a vyjma toho tuhýho řazení jsem nepoznal nějakej rozdíl.
Červen 14, 201510 r Olej je potřeba měnit, jen soudruzi z automobilky hlásají že ne kvůli levnějšímu provozu. Ono to nemusí být tím ale může a bylo by to to první co bych udělal nebo nechal udělat. S tvým nájezdem tuplem Může to být jen někde zatuhlý, třeba na čepu, nech to servismenovi Upraveno Červen 14, 201510 r od šulda
Červen 14, 201510 r No já mám tenhle problém na Fabii I , olej jsem vyměnil a skoro nic . Když se olej zahřeje tak jde trochu lépe řadit . Tak nevím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.