osu Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Ahoj, prošel jsem si témata a nenašel jsem podobný problem.Z ničeho nic mi ztuhlo řazení, jedná se hlavně o nižší stupně 1 a 2. Řadící páka jde o poznání hůře a někdy nemohu podřadit z 3. na 2. stupeň. Jinak jede dobře a necítím nějakou změnu v dinamice provozu. Nikdy v minolosti jsem takový problem neměl. Mám motor 1,6 75kw. Na řadičce je zámek zpátečky. Moc díky za rady a postřehy. Ivan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Z ničeho nic to tak bývá Co olej, byl někdy měněn a kolik to má naježděno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osu Vloženo 14. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Já myslel že olej v převodovce se nemění:/ Nebyl nikdy. Auto má nalítáno 210 000. Obávám se spojky, ale autum nerozumim ani zbla. Normálně s nim jezdim a vyjma toho tuhýho řazení jsem nepoznal nějakej rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 (editace) Olej je potřeba měnit, jen soudruzi z automobilky hlásají že ne kvůli levnějšímu provozu. Ono to nemusí být tím ale může a bylo by to to první co bych udělal nebo nechal udělat. S tvým nájezdem tuplem Může to být jen někde zatuhlý, třeba na čepu, nech to servismenovi Editováno: 14. Červen 2015, autor: šulda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 No já mám tenhle problém na Fabii I , olej jsem vyměnil a skoro nic . Když se olej zahřeje tak jde trochu lépe řadit . Tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osu Vloženo 15. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Jasan, hodim jí do nemocnice, je to už babička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.