Publikováno Červen 15, 201510 r Nehodil byste sem prosím návod jak rozebrat přední sloupek? potřeboval bych vyměnit držák pro parkovací lístek
Červen 18, 201510 r Návod je jednoduchý, plast. sloupek je jen nacvaknutý takže jen zaber směrem od sloupku a je to. Tam uvidíš torx na držáku, ten povoliš a přišroubuješ nový :-)
Červen 19, 201510 r můžu se zeptat, kolik stál ten držák v service? Já Vám pak řeknu, jaká je jeho výrobní cena, resp. prodejní cena na linku ŠA. To se budete divit.... :D:D
Červen 19, 201510 r Pěkná fotodokumentace Vidím že původní se Ti podařilo ulomit A komu ne? :-) Nehodil byste sem prosím návod jak rozebrat přední sloupek? potřeboval bych vyměnit držák pro parkovací lístek Před týdnem jsem ho taky měnil - přesně jako Ty: silou odepnout kryt sloupku, odšroubovat ten ulomený a našroubovat nový.
Červen 21, 201510 r Tarantulas: To je pro OIII, ne SII. Tenhle je správný: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3t0867159-drzak-parkovaciho-listku-oe-25073.html
Únor 10, 20169 r jak je to u octavky facelift ll, nevylítne na mě airbag když budu dolovat ten plastový. sloupek ven
Únor 10, 20169 r Odšroubovat šroubek pod krytkou airbag a vysunout nahoru. Nic nedoluješ, jde to pěkně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.