Nakash1 Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Dobrý den, opět řeším problém s výměnou motoru, oba dva motory jsou 74kW 1.9 TDI PD typ ATD. Špatný motor je z Fabie 2004 a "nový" z Octavie 4x4 2001, který potřebuju dostat do Fabie Combi 2004. Mám teď problém, že když tam nechám originál výměník, tak ten má větší úhel na filtr a nevleze se to pak do motorového prostoru a ten z toho špatného motoru má jinou přírubu. Jde to nějak řešit? Více na foto, vlevo je fabia, vpravo octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakash1 Vloženo 17. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Co jsem teď brouzdal po netu tak na tom motoru octavie byl díl 038 115 389, který je větší ve všech směrech, tím pádem se to nevleze do motorového prostoru, a na fabii tam mám 045 115 389. Mělo by to nějak jít předělat nebo něco, když je obojí motor ATD. Aneb má stím někdo zkušenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Příteli okřídleného šípu, pro: Nakash1 - no, já nechci rozpoutat žádnou štvavou kampaň proti VW, mám také motor ATD v F 1, ale je zvláštní, že ty výměníky - či chladiče mají rozdílné úhly i provedení? Bude to asi tím, že tyto motory byly vyrobeny dříve nežli Fabia vznikla. Proto je na Fabii jiný úhel aby se to tam vlezlo, ikdyž si myslím, že v okolí je místa v uvozovkách dostatek. Proč se ale ty odliky velikostně liší? Je to pro výrobu zase náklad navíc, či se mýlím? V dnešní době konspirací, se v tom nějak neorientuji. Snad bude někdo fundovanější, kdo odpoví. Jen se modlím, aby zase někdo nevyšťoural, že také máme oblbováka v ŘJ. a, že ty naše motory s odřenýma ušima splňují normu euro1. Když si vzpomenu, že jsem byl s tím mým vozidlem dnes v tak krásné krajině a vypustil jsem tam toho o mnoho více než jsem měl, jak si s tím teď ta krajina poradí. Aááách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.