Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám vyměněno a dveře určitě nevyndavali. Myslí že bych to poznal protože po sobě všude nechávají otisky špinavých rukou. Jinak vyjmutí dveří z auta je otázka pěti minut.

• o 2 měsíce později...
Vloženo
Já to slyším občas zezadu zleva..je to při nerovnostech na silnici a zní to jako takové lehoučké poklepávání..

To je presne ono, akorat ja to slysim docela casto! A nemusi to byt zadny velky nerovnosti...ale dneska uz mam vyzkouseno ze to ty gumy nejsou... :feve: Plato v kufru jsem taky uz vyndaval, vsechno oklepal...Ted at se stara servis...

Vloženo

Kluci vy to tam muze klepat? Me to delala zadni zastrcka bezpecnostniho pásu, ktera klepala o to plastove kolecko co je na pásu aby ta zastrčka nesjela uplně dolů. Zkuste to nějak zafixovat aby se spolu nedotýkaly a projet to a třeba to bude ono. U me to tak bylo a rekl bycj ze to dela vsem, ale vetsina lidi si toho nevsimne, ale ja slysim i travu rust pokud se jedna o auto

Vloženo
Kluci vy to tam muze klepat? Me to delala zadni zastrcka bezpecnostniho pásu, ktera klepala o to plastove kolecko co je na pásu aby ta zastrčka nesjela uplně dolů. Zkuste to nějak zafixovat aby se spolu nedotýkaly a projet to a třeba to bude ono. U me to tak bylo a rekl bycj ze to dela vsem, ale vetsina lidi si toho nevsimne, ale ja slysim i travu rust pokud se jedna o auto

Týýýý jo, tak to rád slyším..už jsem o tom taky přemýšlel, dokonce jsem nedávno zkoušel právě rukou o to kolečko s tou přezkou klepat a přišlo mi, že je to ono..tak to by bylo super..

Taky jsem na tohle detailista a každého povrznutí si hned všimnu..rozhodně se nespokojím s tím, že by takovéto zvuky to měly být normální..

• o 6 let později...
Vloženo

Zdravim, mám také problémi s vrzáním ale auto je již po záruce. Je to opravdu těsnění co je na dveřích? Nebo to může být také vnitřním těsněním? Výměnu bych asi zvládl sám a tak nevím které objednat.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zdarec, vyřešil někdo zda to vrzání jde od vnějších gum nebo od vnitřních? O2 předface rv. 2008? Zadní vnější jsem vyměnil a vrže to stale a mam velke podezření že to dělají ty vnitřní.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...