Duben 26, 200718 r Mám vyměněno a dveře určitě nevyndavali. Myslí že bych to poznal protože po sobě všude nechávají otisky špinavých rukou. Jinak vyjmutí dveří z auta je otázka pěti minut.
Duben 27, 200718 r Autor Me to take vymenili a zatim to nevrze. Hlavne to nechce mazat, to je pak jeste horsi. Pri vymene urcite dvere nedemontovali.
Červenec 20, 200718 r Kluci, me vzdycky pri jizde neco vzadu u sloupku loupe, bude to ta vnejsi guma? V pondeli se s tim chystam do servisu...
Červenec 21, 200718 r Já to slyším občas zezadu zleva..je to při nerovnostech na silnici a zní to jako takové lehoučké poklepávání..
Červenec 21, 200718 r Já to slyším občas zezadu zleva..je to při nerovnostech na silnici a zní to jako takové lehoučké poklepávání.. To je presne ono, akorat ja to slysim docela casto! A nemusi to byt zadny velky nerovnosti...ale dneska uz mam vyzkouseno ze to ty gumy nejsou... Plato v kufru jsem taky uz vyndaval, vsechno oklepal...Ted at se stara servis...
Červenec 22, 200718 r Kluci vy to tam muze klepat? Me to delala zadni zastrcka bezpecnostniho pásu, ktera klepala o to plastove kolecko co je na pásu aby ta zastrčka nesjela uplně dolů. Zkuste to nějak zafixovat aby se spolu nedotýkaly a projet to a třeba to bude ono. U me to tak bylo a rekl bycj ze to dela vsem, ale vetsina lidi si toho nevsimne, ale ja slysim i travu rust pokud se jedna o auto
Červenec 22, 200718 r Kluci vy to tam muze klepat? Me to delala zadni zastrcka bezpecnostniho pásu, ktera klepala o to plastove kolecko co je na pásu aby ta zastrčka nesjela uplně dolů. Zkuste to nějak zafixovat aby se spolu nedotýkaly a projet to a třeba to bude ono. U me to tak bylo a rekl bycj ze to dela vsem, ale vetsina lidi si toho nevsimne, ale ja slysim i travu rust pokud se jedna o auto Týýýý jo, tak to rád slyším..už jsem o tom taky přemýšlel, dokonce jsem nedávno zkoušel právě rukou o to kolečko s tou přezkou klepat a přišlo mi, že je to ono..tak to by bylo super.. Taky jsem na tohle detailista a každého povrznutí si hned všimnu..rozhodně se nespokojím s tím, že by takovéto zvuky to měly být normální..
Srpen 13, 201312 r Zdravim, mám také problémi s vrzáním ale auto je již po záruce. Je to opravdu těsnění co je na dveřích? Nebo to může být také vnitřním těsněním? Výměnu bych asi zvládl sám a tak nevím které objednat.
Září 4, 201312 r Zdarec, vyřešil někdo zda to vrzání jde od vnějších gum nebo od vnitřních? O2 předface rv. 2008? Zadní vnější jsem vyměnil a vrže to stale a mam velke podezření že to dělají ty vnitřní.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.