Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mám vyměněno a dveře určitě nevyndavali. Myslí že bych to poznal protože po sobě všude nechávají otisky špinavých rukou. Jinak vyjmutí dveří z auta je otázka pěti minut.

• Autor

Me to take vymenili a zatim to nevrze. Hlavne to nechce mazat, to je pak jeste horsi. Pri vymene urcite dvere nedemontovali.

• 2 měsíce později...

Kluci, me vzdycky pri jizde neco vzadu u sloupku loupe, bude to ta vnejsi guma? V pondeli se s tim chystam do servisu...

Já to slyším občas zezadu zleva..je to při nerovnostech na silnici a zní to jako takové lehoučké poklepávání..

Já to slyším občas zezadu zleva..je to při nerovnostech na silnici a zní to jako takové lehoučké poklepávání..

To je presne ono, akorat ja to slysim docela casto! A nemusi to byt zadny velky nerovnosti...ale dneska uz mam vyzkouseno ze to ty gumy nejsou... :feve: Plato v kufru jsem taky uz vyndaval, vsechno oklepal...Ted at se stara servis...

Kluci vy to tam muze klepat? Me to delala zadni zastrcka bezpecnostniho pásu, ktera klepala o to plastove kolecko co je na pásu aby ta zastrčka nesjela uplně dolů. Zkuste to nějak zafixovat aby se spolu nedotýkaly a projet to a třeba to bude ono. U me to tak bylo a rekl bycj ze to dela vsem, ale vetsina lidi si toho nevsimne, ale ja slysim i travu rust pokud se jedna o auto

Kluci vy to tam muze klepat? Me to delala zadni zastrcka bezpecnostniho pásu, ktera klepala o to plastove kolecko co je na pásu aby ta zastrčka nesjela uplně dolů. Zkuste to nějak zafixovat aby se spolu nedotýkaly a projet to a třeba to bude ono. U me to tak bylo a rekl bycj ze to dela vsem, ale vetsina lidi si toho nevsimne, ale ja slysim i travu rust pokud se jedna o auto

Týýýý jo, tak to rád slyším..už jsem o tom taky přemýšlel, dokonce jsem nedávno zkoušel právě rukou o to kolečko s tou přezkou klepat a přišlo mi, že je to ono..tak to by bylo super..

Taky jsem na tohle detailista a každého povrznutí si hned všimnu..rozhodně se nespokojím s tím, že by takovéto zvuky to měly být normální..

U me to teda neni ono... :(

• 6 let později...

Zdravim, mám také problémi s vrzáním ale auto je již po záruce. Je to opravdu těsnění co je na dveřích? Nebo to může být také vnitřním těsněním? Výměnu bych asi zvládl sám a tak nevím které objednat.

Jaky máš rok výroby ?

Jaky máš rok výroby ?

Mám ro výroby 2008 předface.

• 3 týdny později...

Zdarec, vyřešil někdo zda to vrzání jde od vnějších gum nebo od vnitřních? O2 předface rv. 2008? Zadní vnější jsem vyměnil a vrže to stale a mam velke podezření že to dělají ty vnitřní.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.