Filip96 Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Zdravím měl bych dotaz. Mám Octavii RS TFSI, motor BWA. Dnes se mi u studeného auta rozsvítilo: stop! Chladící kapalina, kontrola. Tak sem se podíval na expanzku a kapaliny je tam lehce nad max, čili nechybí. Na fóru sem se dočetl, že by mělo stačit očistit ty dvě trubičky kartáčkem, ale to nepomohlo.. Nemáte někdo tušení, kde by mohl být zakopaný pes? Díky. Jinak auto se dle mě ohřívá rychleji, než by bylo podle mě správně, ale nemám přímé srovnání se stejným druhým autem, tak nevím, jestli to má souvislost, nebo je li to špatně. Díky Filip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Může být špatný průtok na vodní pumpě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip96 Vloženo 22. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Je nějaká možnost to poznat kromě výměny pumpy? Jinak když sem se dnes díval do té expanzky, tak byla plná skoro po hrdlo, tak sem z toho vytáhl přebytečnou kapalinu právě k té rysce lehce nad max. Jestli tohle právě něco nepoto... Auto mám necelé dva týdny, tak se teprve sžíváme a bohužel zatím ne úplně nejlíp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Ne ta pumpa se pozná až když se vytáhne. Jde o to že oběžné kolo je z plastu a některé lopatky mohou být špatné. Ale pokud ti přibývá kapalina v nádržce tak by to mohl být i termostat, který je pořád zavřený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.