jirkasivak92 Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Dobrý večer můžete mi Prosím poraďit zde jsem to co hledám nenašel tak piší koupil jsem a tlumič remus namontovat na 1.6 55kw octavii a úsměv mi spát uplne se to chová jak původní co mám dělat abych docílil hlubokýho zvuků ne zas moc děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 (editace) Bojím se,že u Remusu moc hlubokého zvuku nedocílíš. Měl jsem originál s atestem taky namontovaný a zvuk to mělo hlubší jen na volnoběh. Tyhle jsou spíš na parádu. Musel bys vyhodit střední díl výfuku. Editováno: 30. Červen 2015, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkasivak92 Vloženo 30. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Dobrý nápad skusim navařit trubku místo středaku snad se zvuk probudí a hlavně kolik může víčnívát z nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Trubka přímo místo středního dílu výfuku se dá koupit. Někde jsem to na netu u prodejců výfuku vyděl. Ale když ji dokážeš udělat tím líp pro tebe. Mám dojem,že stála skoro to samě co střední díl. Zvuk bude hlubší na 100%. Zadní koncovka by neměla myslím přesahovat obrys vozidla. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkasivak92 Vloženo 1. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Děkuji pěkně za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkasivak92 Vloženo 3. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Dneska jsem dal místo středaku trubku a pořád je tichý nrbo nevím v autě slyšet vůbec není udělal jsem to v domácích podmínkách může třeba někde ucházet? Proto je tichý?Děkuji mockrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Vždyt to bys vyděl tu netěsnost. Ono celkově ty Remuse jsou dělané na homologaci a nejsou nějak zvlášt hlučné. To jsi musíš vybrat úplně jinou značku a konstrukci,když chceš aby jsi jej slyšel i v autě. Je spousta výrobců jen pohledej po netu. A hledej průchozí bez homologace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkasivak92 Vloženo 5. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Mužů kout hodně levně yed racing ale nema atest a bojím se při kontrole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Když nebude řvát,tak se o atest nikdo zajímat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.