McLain5 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Ahoj lidi, prehral jsem si FM v Columbusu,vse funguje,nacita konecne i SD-HC karty do 32 GB ,ALE vubec nefunguje zvuk,ani na radiu,cd,dvd,sd-hc atd.Ani pri manipulaci dotykoveho displ. Nevite nekdo kde je problem prosim? Dekuji predem.Jinak verzi jsem tam dal FW 5230. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Špatný nahraný software pro radiovou desku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLain5 Vloženo 19. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Diky za odpoved a co dál?Prehrat vyssi verzi fm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Nahrať správny sw.. nemusí byť automaticky vyšší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 a potom správně nakodovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radoslav12345 Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Ahoj lidi, prehral jsem si FM v Columbusu,vse funguje,nacita konecne i SD-HC karty do 32 GB ,ALE vubec nefunguje zvuk,ani na radiu,cd,dvd,sd-hc atd.Ani pri manipulaci dotykoveho displ. Nevite nekdo kde je problem prosim? Dekuji predem.Jinak verzi jsem tam dal FW 5230. poznám tento problém, musiš to nakódovať cez VCDS long kodovanie a máš to ok,, kde sa dostanem k FW 5230?? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tono01 Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Zdravím.mám malý problém.koupil jsem S2 11/10 a dal do něho Columbuse.Ráno když jsem namontoval makalo vše jak má,ale odpol najednou zmizel zvuk radia,přehrávání z HDD a DVD se prostě hned na začátku filmu kousne a nic.Navigace funguje uplně normálně včetně zvuku a i telefon.a ještě jedna maličkost.Navi uplne horká a stále běží malý větráček na zadní straně i po vytažení klíčku běží neustále.předtím namontováno v S2 08/08 a vše ok.větráček běžel,ale po cca 2-5min vypnul.Díky za nápady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 (editace) Buď ta navigace částečně softwarově spadla nebo odešla rádiová deska nebo jsi, což je nepravděpodobné, nakódoval soundsystém a ten v autě není. Editováno: 18. Červenec 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Zdravim. Dnes sme jeli posedet s rodinkou a vse slo. Ted sme sedli do auta ze jedem zpet a v aute je ticho. Neslisim nic, radii, navigaci, hlasove ovladani. Nekdo nejaka rada Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Tak jsem nechal auto stat jeste 20 minut pred kauflandem a jak jsem se vrstil vse fungovalo. Asi se columbus nejak zasekl. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicco Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 Řeším teď podobný problém, stanice rádia naladím, ale bez zvuku, navigace mluví bez problému. Je možná SW chyba nebo špatný zesilovač? jde to nějak poznat když sem dám číslo firmwaru jestli je třeba starý a přehrátí by pomohlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicco Vloženo 18. Duben 2021 Sdílet Vloženo 18. Duben 2021 (editace) Zjistil jsem, že mám zapnutou volbu Škoda Sound system, i když ho nemám a proto nejspíš zvuk nejde. Jenže se mi nedaří hodnotu změnit na volbu Sound system not installed. VCDS mi sice v Long coding napíše kodování přijato, ale když se podívám znovu, stále je tam Sound system. Nevíte proč se to nechce uložit? Editováno: 18. Duben 2021, autor: Sicco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.