broukys Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o radu. Při přejezdu nerovností (stačí i malé záplaty na silnici) se z levé přední strany ozývá jakési "plechové" drnčení. Tento zvuk mě trápí již delší dobu a už mě nebaví, jak se lidé otáčejí, když jedu městem. Jedná se o O1 rv.2001 už po faceliftu, 1.9 TDI AGR. Auto jsem již několikrát zvedl a nic na podvozku se nehýbe, nemlátí ani nevypadá uvolněně. Prostě žádný zjevný problém. Tento drnčivý zvuk nedokážu vyvolat ani když s ramenem hýbu nebo houpu auto v tlumičích. Už prostě nevím, čím to může být. Před cca 30 tisíci kilometrů byla komplet měněna ramena, stabilizátory i čepy... Nemá někdo nějaký nápad čím to může být? Předem díky za jakýkoliv nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbokocur Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 30-tis. km je uz dlhsia doba. treba to zdvihnut a zapriet sa tyckou a skusat. inak ja som spravil generalku napravy az na tlmice a tu bol potom zadrhel - horne ulozenie tlmica nemas sancu rozhybat to auto tak, aby si pocul horne ulozenie. mne sa to teda nepodarilo a to som sa snazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Us@k Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Mě to dělalo do zatáčky, takovej chrastící zvuk (drnčivej) je to povolenej silentblok na motoru alias posunuty motor na jednu či druhou stranu, následně tlačí na poloosu jednu či druhou a drnčí to, je třeba motor zavěsit a posunout z5 na svoje místo, utáhnout silentbloky nejlépe vyměnit za nové, protože jsou vyšoupané jinak se po chvilce problém vrátí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.