Přejít na obsah

Us@k

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Us@k

  • Narozeniny 8. Duben

Návštěvy profilu

1 295 zobrazení profilu

Oznámení Us@k

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mě to dělalo do zatáčky, takovej chrastící zvuk (drnčivej) je to povolenej silentblok na motoru alias posunuty motor na jednu či druhou stranu, následně tlačí na poloosu jednu či druhou a drnčí to, je třeba motor zavěsit a posunout z5 na svoje místo, utáhnout silentbloky nejlépe vyměnit za nové, protože jsou vyšoupané jinak se po chvilce problém vrátí.
  2. Us@k

    POJISTENI

    Okolí PCE jsem schopný povinko i havarijko udělat s širokým portfóliem a slevami. Popř. usak353@gmail.com
  3. Us@k

    Kasička na peníze

    66kw octavka
  4. ty jo tak to je pecka, nikde jsem to nenasel velice DEKUJI!!
  5. bez tlumení to nema smysl.. za jedno se vse klepe a tluce, a za druhy to nema kloudnou ozvucnici.
  6. taky jsem to mel v predu nizko, nasral jsem se koupil tlumice od bildsteinu plynokapalinovy a dal jsem tam pruziny z kombiku... rozdil je markantni! vedlo me k tomu to ze v zime jsem udelal vanu o sutr.
  7. ja ho mam v garazi zrenovovanej a pripravenej, T drzaky mam ale nemam ty druhy na zadek... shanel jsem je v shopu a bylo me receno ze leda jako celek, samostatne ne.. takze ted koumam jak to tam pridelam.. a jeste k plastu, mel jsem tam origo boky i samotnej plast a upadnul mi na dalnici v chorvatsku.. a to si troufam rict ze jsem ho pridelal dost dobre, nicmene narazovej vitr je mocnej.
  8. Us@k

    Octavia I Devil Eyes

    Ja v nich mam danej HID 6000k a nemohu si stezovat, problem je s ledkama, 4 me vyhorely a vyrobce uz ty samy nedela, takze jsem objednal denni sviceni 2x 8 Led a zkusim to prekopat a dat tam jiny ledky, jinak svetla me svitej dobre, motorky me pohodlne naklapeji jak xenon tak dalku, svetla se daji lehce rozebrat... staci zezadu odsroubovat dva krizovy sroubky pak vzit do ruky fén na vlasy nastavit na max teplotu a kolem obvodu jak je videt kde to je zapatlany tou pastou proti vlhosti, nazhavit a pomalu se krasne odlepej... do dalkovych jsem si dal night breaker zarovky xenon white a v mlhovkach mam normalni (zlute) H7 kvuli viditelnosti... pohoda. Kdyz me sviti xenon + dalkovy je krasne videt, xenon tvori na blizko presne symetricky lom paprsku takze krasne videt a do dalky se o to staraji ty night breakery, zkousel jsem samozrejme jestli to nejak neoslnuje ridice v proti, a muzu rict ze oslnuji mene nez originaly na oct. I po face.
  9. čau lidi, mám problém s alarmem, blíká ale nehouká mam oct 1 rok 2001, AGR motor s 66Kw TDI, mel jsem precvaknute dratky vedouci k samotne houkacce, tak jsem je sletoval a myslel jsem si ze mam vyhrano, ale prd, stale to jen blika bez houkani, mohl by me nekdo poradit? dekujii ;-)
×
×
  • Vytvořit nový...