Publikováno Červenec 24, 201510 r Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o radu. Při přejezdu nerovností (stačí i malé záplaty na silnici) se z levé přední strany ozývá jakési "plechové" drnčení. Tento zvuk mě trápí již delší dobu a už mě nebaví, jak se lidé otáčejí, když jedu městem. Jedná se o O1 rv.2001 už po faceliftu, 1.9 TDI AGR. Auto jsem již několikrát zvedl a nic na podvozku se nehýbe, nemlátí ani nevypadá uvolněně. Prostě žádný zjevný problém. Tento drnčivý zvuk nedokážu vyvolat ani když s ramenem hýbu nebo houpu auto v tlumičích. Už prostě nevím, čím to může být. Před cca 30 tisíci kilometrů byla komplet měněna ramena, stabilizátory i čepy... Nemá někdo nějaký nápad čím to může být? Předem díky za jakýkoliv nápad
Září 5, 201510 r 30-tis. km je uz dlhsia doba. treba to zdvihnut a zapriet sa tyckou a skusat. inak ja som spravil generalku napravy az na tlmice a tu bol potom zadrhel - horne ulozenie tlmica nemas sancu rozhybat to auto tak, aby si pocul horne ulozenie. mne sa to teda nepodarilo a to som sa snazil
Září 8, 201510 r Mě to dělalo do zatáčky, takovej chrastící zvuk (drnčivej) je to povolenej silentblok na motoru alias posunuty motor na jednu či druhou stranu, následně tlačí na poloosu jednu či druhou a drnčí to, je třeba motor zavěsit a posunout z5 na svoje místo, utáhnout silentbloky nejlépe vyměnit za nové, protože jsou vyšoupané jinak se po chvilce problém vrátí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.