Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, asi na fóru blbě hledám, ale nenašel jsem kloudné odpovědi (možnosti) co by mohlo způsobit danej problém. Autorádio které mám v O1 v pohodě přehraje CDčka s hudbou, ale jakmile přepnu na rádio, tak mě to nenaladí žádnou stanici. Ať dělám co dělám (kroutím jak kroutím), tak se mohu zaposlouchat pouze do zvuku šumu. Anténa vypadá na první pohled ok. Na co bych se měl podívat jako první a na co se zkusit podívat dál. Děkuji všem co napíšou jakékoliv možnosti. 

Skus vybrat radio, pozri sa ci je pripojena antena, ak je tak ju vytiahni, skus do tej stredovej diery zasunut nejaky kusok vodica na konci odizolovaneho, staci tak 30cm kabel a skus naladit. Ak naladi tak chyba v antene. Ak nie tak v radiu.

...já bych zkusil dát jiný rádio...to přesně odhalí problém....

Zdravím, potřebuji poradit v modro-šedým drátku nemám proud už na přívodu do autorádia a tím pádem nejde ani do napájení antény osazeno na pinu č.5 . tím pádem nemám signál na rádio. vyzkoušeny dvě autorádia závada trvá.

Nevíte někdo co s tím díky. F1 2002

Upraveno od klíma jan

Napoj na privod anteny 12V od zapalovania. A ten kabel odpoj co ti nefunguje...chyba zrejme bude v radiu...niesom si uplne isty ci ta antena ma 12v napajanie ale myslim ze ano. Samozrejme to daj cez poistku, moze byt aj vadna antena ze odpalila vystup z radia.

Pokud ti nejde napájení anténího zesilovače po koaxu, musís použít fantomové napájení , je to nejlevnější řešení. A nebo se podívat do autorádia proč to nejde.

post-87541-0-88010400-1438864158_thumb.j

• 7 měsíců později...

Ahoj, mam podobny problem, nemuzu najit uzemneni k autoradiu...kdyz to uzemnim natvrdo (kleste, dratek, cokoliv uzemnenyho) tak hraje radio, jinak bilej sum....kde je to schovany?

• 8 měsíců později...

Dobrý den Prosím  o radu  Stare  rádio  v Octavii  1 hraje  bez  problémů  koupil  jsem  nove  a vůbec  nenaskoci  Prosím  čim  to muze  byt???

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.