Jimbo-O1 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Zdravím, asi na fóru blbě hledám, ale nenašel jsem kloudné odpovědi (možnosti) co by mohlo způsobit danej problém. Autorádio které mám v O1 v pohodě přehraje CDčka s hudbou, ale jakmile přepnu na rádio, tak mě to nenaladí žádnou stanici. Ať dělám co dělám (kroutím jak kroutím), tak se mohu zaposlouchat pouze do zvuku šumu. Anténa vypadá na první pohled ok. Na co bych se měl podívat jako první a na co se zkusit podívat dál. Děkuji všem co napíšou jakékoliv možnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Skus vybrat radio, pozri sa ci je pripojena antena, ak je tak ju vytiahni, skus do tej stredovej diery zasunut nejaky kusok vodica na konci odizolovaneho, staci tak 30cm kabel a skus naladit. Ak naladi tak chyba v antene. Ak nie tak v radiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 ...já bych zkusil dát jiný rádio...to přesně odhalí problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klíma jan Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 (editace) Zdravím, potřebuji poradit v modro-šedým drátku nemám proud už na přívodu do autorádia a tím pádem nejde ani do napájení antény osazeno na pinu č.5 . tím pádem nemám signál na rádio. vyzkoušeny dvě autorádia závada trvá. Nevíte někdo co s tím díky. F1 2002 Editováno: 4. Srpen 2015, autor: klíma jan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Napoj na privod anteny 12V od zapalovania. A ten kabel odpoj co ti nefunguje...chyba zrejme bude v radiu...niesom si uplne isty ci ta antena ma 12v napajanie ale myslim ze ano. Samozrejme to daj cez poistku, moze byt aj vadna antena ze odpalila vystup z radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george20006 Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Pokud ti nejde napájení anténího zesilovače po koaxu, musís použít fantomové napájení , je to nejlevnější řešení. A nebo se podívat do autorádia proč to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Momik Vloženo 13. Březen 2016 Sdílet Vloženo 13. Březen 2016 Ahoj, mam podobny problem, nemuzu najit uzemneni k autoradiu...kdyz to uzemnim natvrdo (kleste, dratek, cokoliv uzemnenyho) tak hraje radio, jinak bilej sum....kde je to schovany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
METUD Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Dobrý den Prosím o radu Stare rádio v Octavii 1 hraje bez problémů koupil jsem nove a vůbec nenaskoci Prosím čim to muze byt??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.