eclipsak Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Má někdo zkušenost s přestavbou na face xenony,nemůžu rozchodit led svícení ve světlech,el. deního svícení mám přepojenou do světel,kodování podle fecu jsem zkusil,ale nevím jestli mám správnou jednotku BCM 1K0 937 087 AG,tuším že ještě musí být jiná jednotka náklápění xenonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Není problém u mě dořešit. Jednotka musí být 5M0 907 357 F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eclipsak Vloženo 31. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Tak další poznatek, zkusil dát BCM jednotku z feceliftu ale sedana,vše fungovalo jen to psalo vadnou žárovku levé zadní mlhovky,tak jsem zkusil změnit druh osvětlení z 00 standart na 31 superb combi DRL,mlhovku to psalo dál,tak jsem to překodoval zpátky na 00 standart a od té doby mi nejede led svícení a píše chybu deních světel a žárovky zádních světel,ta jednotka se chová jako by nepřijala to kodování,ale zapsané to je,co se jí mohlo stát?nechápu to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Jak můžeš šahat do bytu 18?? Tím jsi tam kde jsi byl. Neexistuje žádná hodnota v bytu 18 která by to nastavila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eclipsak Vloženo 1. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 co se s tím dá tet dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Přijet do Strakonic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Máte někdo zapojení denní svícení do LED světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Vite nekdo co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Vím. Špatně nakódovaná jednotka vůči tvému vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 (editace) Mé kodování 01C200003F000000 poradíš jak to mít správně Superb 2 Combi , Xenony Facelift LEDky sviti vse jak ma jen xenony nejdou Editováno: 12. Březen 2017, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Fugas Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 (editace) Ferda 25,můžeš dát kodování? nebo říct kde ho najdu? A co vše se musí udělat při předělání na facelift? díky.. Editováno: 5. Červenec 2018, autor: 1Fugas dodatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.