miros13 Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Dobrý den, mám takový problém, že začala blikat kontrolka ruční brzdy na OII r.v 2004. Myslel jsem, že to bude nedostatek brzdové kapaliny, ale bylo ji dost. Následně mě přišlo, že ten konektror, který je nacvaknutý v čidle u nádobky s kapalinou, že tam dobře nedrží, tak jsem provedl jeho výměnu. Problém nadále trval, tak jsem sehnal na vrakáči nové čidlo do nádobky, ale probém nezmizel. Ale myslím, že kontrolka v této chvíli začne blikat, když točím volantem na pravou stranu. Již nevím co by to mohlo být. Ještě by to mohl být spínač na ruční brzdě, ale tomu se mi nehce věřit. Nebo další možnost je, že by to mohla být přodřená izolace na kabelu, který vede od nádržky s brzdovou kapalinou, ale nevím kam tento kabel vede. Nemáte někdo s tímto zkušenost ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Nejjednodussi bude vycist pres diagnostiku o co se jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Jednoduše, ať i někdo přimáčkne ručku a vem zatáčku a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miros13 Vloženo 11. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Vypadá to, že to bude spínačem na ruční brzdě. Včera jsem si znovu hrál s ruční brzdou a poprvé za tu dobu co to dělá, tak při nějakém úhlu ruční brzdy začala kontrolka problikávat. Tak ještě zkusím vyměnit spínač a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sab071 Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 Není náhodou ruční brzda přes lanka, takže by to s nádobkou na brzdovku nemělo mít nic společného ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Jasne ze to nebude mit nic spolecneho. Ale kontrolka je pro rucku a brzdovou kapalinu spolecna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miros13 Vloženo 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 (editace) No tak jsem o víkendu vyměnil spínač ruční brzdy. Stejně to nepomohlo a připadá mě, že kontrolka blíká ještě více, jak před výměnou. Vážně nevím co s tím. A myslím si, že pokud bych jel na diagnostiku, tak nic nezjistí. Jelikož je to jen kontrolka ruční brzdy ne ? Nemáte s tím už někdo zkušenost ? Jediné co mě napadá, tak že by mohla být někdě prodřená kabeláž. Ale netusím kam kabeláž vede. Myslím, že od nádobky z kapaliny vede do svorkovnice někde u pojistek nebo v přístojovce a totéž platí od ruční brzdy. Díky za nějaký typ. Editováno: 17. Srpen 2015, autor: miros13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Neni to prece kontrolka jen rucni brzdy. Pokud je problem se spinacem rucni brzdy, tak na diagnostice pravdepodobne nic nebude (skrat na plus by tam asi byt mohl). Pokud je ale problem se snimacem hladiny brzdove kapaliny, tak by to na diagnostice byt melo. Alespon mne kdyz auto ukazalo nedostatek chladici kapaliny, tak se to na diagnostice ukazalo. Stejne tak kdyz ti praskne zarovka a ty ji vymenis za novou, tak to i zpetne na diagnostice vyctes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miros13 Vloženo 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 No spínač na brzdovou kapalinu to nebude, ten jsem již vyměnil. Vše co bylo možné vyměnit, tak jsem vyměnil. Asi nezbude nic jiného, než na tu diagnostiku zajet. Ale i tak to vidím na nějaký ten zkrat na plusovém vodiči, jak se dotkne kovové části, tak by mohla kontrolka začít blikat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Ze jsi menil samotny spinac na brzdovou kapalinu vim, ale co vodice k nemu? Podle me by proste vse krome rucni brzdy tykajici se teto kontrolky melo jit vycist pres diagnostiku. Takze pokud na diagnostice nic nebude, muzes se zamerit na rucni brzdu. Jinak se zameris na to, co vypise diagnostika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sab071 Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 (editace) jejda, pravda, něják mi to nedšlo ... tak to se omlouvám za chybné informace... Editováno: 18. Srpen 2015, autor: sab071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richterluk Vloženo 2. Srpna Sdílet Vloženo 2. Srpna vyřešilo se to tedy nejak? Tato závada se vyskytla nyní u mě. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.