elkoubek Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Ahoj, Po výměně filtru a rozvodu na octavii 1.9 TDI, kod BXE, rok 2008... Se mi stava,ze cca po 10km auto přestane tahnout a paj zdechne, ukazalo se,ze v kadince s palivovym filtrem je hooodne malo nafty a filtr neni ani potopnej, pak to nejde ani nastartovat, pomůže az kdyz do sani striknu horlavej cistic a motor naskoci, po vyndani klicku uz pak motor na podruhy naskoci na prvni. Diagnostika uplne bez chyb nesetkal jste se s tim nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkoubek Vloženo 8. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Pro uprsneni kdyz otocim klickem tak ta hlava na filtrem naftu prská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 No tak je vadnej těsnící okroužek. Většinou bývá přiloženej k novýmu filtru a mění se společně s filtrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkoubek Vloženo 11. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Jo chtěl jsem to sem napsat ale byl jsi rychlejší, bylo to těsněním, jeste jsem pro jistotu vyčistil sítko v čerpadle pod zadním sedadlem,bylo tam slušné zabordeleno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.