Publikováno Srpen 10, 201510 r Zdravim vsechny nemel nekdo stejny problem klakson mi troubi strasne potichu a jen pri zapnutem klicku v zapalovani. Nevite nekdo co s tim. Nerad bych sel do servisu pokud je to nejaka blbost kterou bych zvlad opravit sam. Jedna se o superb 2.0 tdi 4x4 125kw. Diky
Srpen 10, 201510 r Potichu mě sice netroubí ale také pouze se zapnutým zapalováním ale to jsem měl i u FI a Yetiho.
Srpen 11, 201510 r otázka, co to je potichu? Dřív troubil víc, nebo to subjektivně srovnáváš s jinými auty? Máš jednotón nebo fanfáru? Tohle už se tady párkrát řešilo a skoro vždy to skončilo tím, že to funguje, jak má. Může být ale klakson polomrtvý, případně zoxidované kontakty.
Srpen 12, 201510 r Sup ma dva klaksony vysoky a hluboky ton koukni na ne jestli jeden z nich neodesel
Srpen 12, 201510 r Autor Tak vse vyreseno koupil jsem oba dva novy a vali to. Bylo to zaoxidovany jako prase tak jen cekam jak dlouho vydrzi ty novy trochu blby resit takovou blbost vlajkove lodi skoda. A ta cena za jeden original skoda no hnus. Ale uz to jede.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.