doktor.j Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Potřebuji poradit kde je spínač na lampičku v kasliku spolujezdce OI, žárovka je OK ,ale nesvítí. Kdy má svítit? Kde je spínač? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastik Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Mně svítí jen při zapnutých světlech nebo parkovačkách. V servise mi řekli, že je to nastavený z fabriky (údajně proti případnému vybití baterie). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Spínač je přímo na světýlku. Kdyžs kontroloval žárovku tak jsi ho musel vidět.je ovládaný takovou páčkou směrem dolů a na tu působí nálitek přímo na stěně odkládací schránky. Bacha pokud budeš vytahovat jenom to světýlku ať něco nezrveš. Ta páka spínače je směrem dolů a konektor přívodu el.nahorů. Včera jsem to měl rozdělané a dolepoval jsem tu páčku,poněvadž zase nevypínal. Čau Ororo-Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.