Přejít na obsah

nefunkční DO + nefukční zámek u řidiče

Doporučené příspěvky

Zdravím, omlouvám se za spam, ale už jsem z toho Superba Zoufalej, přišli Lijáky a začlo nekontrolované vybíjení. Tak jsem jednoho krásného večera zamknul na centrál auto a vypojil baterku s tím, že to vybíjení takhle očurám. No samosebou, že já jouda jsem si takhle zapříčinil uzamknutí auta a jsem v kelu. Kabel jsem díky mracenčí práci s drátem nasadil na kolík baterky, Diody na dveřích svítí, ale ať se nažim sebevíc, ta se auto neodemkne. Zámek mám jen u dveří řidiče a klíč mi tam jde zastrčit jen na pul. Prosím poraďte, nebo to auto už zapálim.

Škoda Super I 2002 96kw vystřelovací klíče.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel Supa jinak neodemkneš, kor když je v režimu sejf (druhé zamknutí)

Zvolil bych nejmenší zlo a zničil zámek řidiče, prostě to vypáčit i za cenu koupě nového zámku

Pokud by ses dostal dovnitř, stejně zevnitř auto neotevřeš ani vnitřní kličkou

Ještě pokud máš novější kus se sklápěcíma sedačkama, tak kufrem, ale stejně opět neotevřeš zevnitř dveře.

Po vyřešení bych zkontroloval odtokové kanálky (viz příslušné vlákno) a dále spoje pod kobercem (viz příslušné vlákno o nefuknčním vnitřním osvětlení)

Odkaz ke komentáři

Souhlas s předchozím příspěvkem. Ještě možnost, že ten kabel nesedí dobře a je tam přechoďák nebo ta baterka nemá šťávu. Taky jsem to řešil. Centrál v poho bliká i při 9V, ale neodemkne. Při odemknutí je impuls k zámkům, blinkrům i vnitřnímu osvětlení a to je velký proudový impuls.

K tomu zámku - když vyloupneš tu chromovou krytku tak zbytek jde odvrtat. Chce to jemně ale jde to dobře a nezničíš lak ani krytku.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...