jtfcobra Vloženo 20. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2015 (editace) Omlouvam se taptalk v mobilu, už jsem to našel tak to jde editovat Editováno: 20. Září 2015, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Kdo cte ma jednoznacnou vyhodu... Jak psal rolbar, index g je jeste pro predfl auta s bsg, index n je fl mr 09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 20. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2015 (editace) A ten uchyt na BSG pasuje na BCM? Poprosím čísla PINů konetktor A,B,C ....moc děkuji Editováno: 20. Září 2015, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 To ještě bude kopec srandy....než někdo pochopí, že dálka na klíči je samostatný díl a lze samostatně koupit(to je to s tím indexem N)...no a hlavně jsem zvědav na to přepojení. Co si pamatuju ani redukce u budíků Ti tenkrát moc neběhala. Přepojit BCMko je úplně jiný stupeň náročnosti než budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 21. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Chybama se člověk učí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 aby to nebyly fatální chyby ale..... samo DO se přizpůsobuje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 21. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2015 To zas ne tam jsem měl pehozene u budiku jenom kontrolky 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 21. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2015 A nemáš rolbari piny čísla pinů abych je mohl objednat? Nebo kde se dají sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 ve VW nebo škodovce? Stáhni si etku + elsu a máš všechno co potřebuješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 21. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2015 To mam zkusim kouktout jestli je tam rozpis pinů většinou je tam jen celá kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Z elsy dostaneš o jaký konektor ti jde, jaké čísla pinů... když máš konektor vlezeš do etky a najdeš si ho a to ti poví přesně číslo pinů... ale asi bych to nechal na Rolbovi nebo Ferdovi, protože se s tím budeš jebat 2 týdny a budeš rád, že nastartuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 21. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) * Editováno: 21. Září 2015, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 21. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) Tak jsem hledal v else ale nasel jsem typ konektoru: A - T52aa B - T52ab C - T52ac ale PINy vubec poradite...kde hledat....v ETCE Editováno: 21. Září 2015, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 prd typ konektoru, leda jeho označení... pokud nevíéš tohle, vážně se chceš pustit do přestavby sám? Sundaval jsi někdy palubku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 22. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Už asi 5x octavia 2 roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 22. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Víš ono by stačilo poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 22. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2015 (editace) No ja jsem vul...moc diky Super Editováno: 22. Září 2015, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 24. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2015 (editace) Tak už jsem sehnal kabelaz a možná to udělá Rolbař Záleží jestli to neudelam sám... Editováno: 24. Září 2015, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 26. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2015 (editace) Mam 12.12 vcds tak by to mělo jít normálně nakodovat ne? Editováno: 26. Září 2015, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Nejde mi nereagovat... "delas si prdel???"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 26. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2015 (editace) Jenom jsem koukal ze v BCM je kontakt X ten musím tahnout od motoru? A pak jsem koukal jeste na ty rele ... nemate nekdo zapojeni toho cervenho konektoru s rele? Mám origo kabelaz z facelift tak to beru z toho Editováno: 26. Září 2015, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Tohle bude ještě napínavé...začínám to sledovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 26. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Hm díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 26. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2015 (editace) Připojeny mam už vše zitra ještě komforku a zapojit ty relé 95% pinů pasovalo dokonce i kabely barvy zapojoval jsem to podle DP před Facelift na DP Facelift Editováno: 26. Září 2015, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.