tomas.kubr Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Při jízdě se mi rozsvítila kontrolka, která značí chybu motoru po připojení na pc to vyhodilo 4 chyby viz. obrázky. Auto mi přijde, že jede normálně pouze otáčky klesají nerovnoměrně. Nevíte někdo čím to může být? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek007 Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Vypadá to na jeden z ventilů u turba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Mas to tam jasne napsany nechapu nac se ptas vlez pod auto vymontuj DW ventil dej novej a vice neres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neil100 Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Tu první chybu mám taky. Budu po doporučení chipmana měnit přepouštěcí ventil na turbu a možná i ten druhý co tam je (PCV) Snad to u mě i u tebe bude jen tohle...Pak už je to asi jen na cele turbo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kubr Vloženo 29. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Zkusím ten DW ventil. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kubr Vloženo 29. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2015 a jaký je přesný název toho ventilu nebo nejlépe kód? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek007 Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 http://www.cc-autodily.cz/ventil-vypinaci-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 (editace) Tento ventil ne je to ta starsi verze tady mas cislo noveho 06F 145 710 G Editováno: 29. Září 2015, autor: chipmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kubr Vloženo 1. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kubr Vloženo 29. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Tak to byla prasklá trubka u solenoidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.