Přejít na obsah

Neil100

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Neil100

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, mám problém na nexusu - dle diagnostiky mám problém s mechanikou, resp. laserem při čtení CD. Stane se, že se hudebni cd občas kousne, neorigo mapy se načtou jednou z deseti pokusu...Nemá někdo tip, jak se pokusit rozchodit mechaniku, případně laser uvnitř uvest do puvodniho stavu. Cistici CD s kartacky je na houby, nepomohlo. Moc díky všem, za rady a čas s odpovědí. Hans.
  2. Vyřešeno - vadný DV ventil - vyměněno jede to jak má....yess
  3. Tu první chybu mám taky. Budu po doporučení chipmana měnit přepouštěcí ventil na turbu a možná i ten druhý co tam je (PCV) Snad to u mě i u tebe bude jen tohle...Pak už je to asi jen na cele turbo ....
  4. Ahoj, snažil jsem se googlit a hledat i tady po foru - ale nic uspokojivého jsem nenašel proto jsem založil vlákno. Pokud jsem přehlédl něco kde se toto řešilo, díky za odkázání tam :-) Chci se zeptat, pořídil jsem RS vagon (BWAmotor) a po kontrole na diag. mi našli chybu 00665 P0299 002. Regulace plnícího tlaku (Nedosažena spodní regul. mez). Setkal už se někdo s příčinou této hlášky? Auto se chová standartně, nic mi nesignalizuje dashboard, jede jak má, žádný nouzák ani náznak vynechání výkonu... Chtěl bych předejít problémům a tuto chybu vyřešit - může mi někdo ze zkušených s tímto motorem, ideálně i s typem této chyby poradit? Četl jsem cosi o ventilu na turbu, čištění turba apod... Díky moc za pomoc, hezký víkend, Hans.
×
×
  • Vytvořit nový...