djpejo Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Nazdar chalani, potreboval by som stiahnut nejak navigaciu na sd kartu popripade na USB, radio ma vstavane GPS, ale nema NAVI, tak by som chcel navigaciu aj s mapou SK na kartu, aby sa mi spustila priamo odtial... Ako nato? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Zkus ho ukecat, případně mu vyhrožovat nebo, kdyby prosby ani výhrůžky nefungovaly, ho pořád můžeš zkusit vydírat! Ale vážně, co takhle něco, čeho by se šlo chytit? Třeba typ toho záhadného rádia se SD slotem, GPS čipem, ale bez navigačního SW? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 To je tedy téma... Doplň údaje, jinak to tady zamknu a smažu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpejo Vloženo 29. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2015 radio jak inak, ked nie z ciny, tu je odkaz: http://www.aliexpress.com/item/7-Inch-TFT-2-Din-Car-DVD-Player-MP5-MP4-USB-SD-Handsfree-Bluetooth-FM-AM/32373965996.html dalo by sa na tom nejak rozbehat NAVI??? diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 (editace) To jsem si myslel. 1.) Na Aliexpressu vůbec není GPS zmíněno, ale dá se vygooglit, že MCX-6950 může mít GPS jako volitelnou výbavu. Ergo tvé rádio nejspíš vůbec GPS nemá. 2.) Nikde není uvedeno, co v něm běží za SW, jestli má jen nějaký jednoduchý proprietární systém, nebo tam běží OS (WinCE/Android). Pokud rádio skutečně má GPS i OS, je šance, že tam půjde navigace rozjet. Ale s tím jdi na nějaké warez fórum, tohle je Škoda fórum a tvůj problém se Škodovkou nijak nesouvisí. IMHO téma na smazání. Editováno: 29. Září 2015, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Já v chiňanovi ( chinské rádio) používám Navigátor FREE http://navigatorfree.mapfactor.com/cs/ Funguje docela dobře... Dovču v Italii a Chorvatsku zvládlo dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alikilla Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Dobrý den, mám stejný dotaz. Koupil jsem Fabii II, ve které je autorádio s navigací Audiovox 6020 (https://www.ahifi.cz/autoradio-s-navigaci-audiovox-vxe-6020-nav.html?gclid=CLyp-KTwo9QCFS). Nikde nemůžu najít nějaký SW. Je to také přes SD kartu. Poradí prosím někdo nějaký software a jak na to? Předem díky za opdověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Soft máš o řádek výše.... nainstaluješ do PC pak vložíš kartu do PC a a na ní nainstaluješ soft navigace a mapy ty jsou gratis...... Nebo si stáhneš Igo mapy pro WIN CE a dáš na kartu.... ale musíš hledat takovou co ti bude fungovat.... Kartu dáš do auta v menu mu určíš kde je navigace a jedeš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alikilla Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Díky za odpověď. Nějaký tip na kartu co by mohla fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 já mam nějakou noname kartu 8gb class10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alikilla Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Takže něco takovýhleho? http://dovezemelevne.cz/katalog/8gb-micro-sd-karta-class-10-14828.html?gclid=CLCvo9zgrtQCFYoQ0wodrXoAQw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 Ak ti nevadí tá dlhšia doba dodania, tak môže byť. Podstatné je označenie Class 10. To je predpokladám o rýchlosti čítania z karty. Podobnú kartu zoženieš aj doma vo viacerých obchodoch. Len cena bude asi vyššia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.